کاهش کلسترول بد با ترکیبات گیاهی نانویی

کاهش کلسترول بد با ترکیبات گیاهی نانویی بازار مقاله: بازار مقاله: یکی از شرکت های فناور با بهره گیری از ترکیبات گیاهی و نانو فناوری، به منابع چربی برای مصرف انسان دست یافته است که می تواند کلسترول بدن را کم کند.


دکتر راحله امیری، دانشیار واحد تهران مرکز و مجری طرح در گفت و گو با ایسنا، محصول تولیدی این شرکت را "استرول" گیاهی دانست و اظهار داشت: استرول یک چربی گیاهی است که ماده مؤثره آن از مواد گیاهی مانند دانه های گیاهی چون دانه کتان، کنجد، آفتابگردان و سویا به دست آمده است.
وی افزود: در تولید این محصول، ماده مؤثره به دست آمده را طی یک پروسه شیمیایی بدون حضور هیچ نوع ترکیبات شیمیایی و تنها با بهره گیری از مواد طبیعی، تبدیل به مقیاس نانو کردیم.
امیری اشاره کرد: زمانی که این مواد تبدیل به نانو می شود، قدرت جذب و ضریب نفوذ آن بیشتر می شود، ضمن آنکه طعم مطلوب تری را به وجود می آورد.
مجری طرح افزود: این محصول نانویی در فاز چربی، تبدیل به امولسیون می شود و این امولسیون مورد استفاده قرار می گیرد. به عنوان مثال می توان از استرول به دست آمده در کرم های پوست و یا در لبنیات مانند شیر و ماست بهره برد.
دانشیار دانشگاه آزاد با اعلان اینکه محصول نهایی تولید شده به عنوان مکمل دارویی نیز می تواند مورد استفاده قرار گیرد، اظهار داشت: این محصول می تواند جایگزین کلسترول شود و مصرف آن سبب کاهش میزان کلسترول بد در بدن می شود.
وی به مزایای این ماده اشاره نمود و اظهار داشت: این ماده علاوه بر آنکه کاهنده کلسترول خون می شود، از بروز سرطان های پستان و پروستات جلوگیری می کند و همین طور به عنوان جوان ساز پوست بشمار می رود.




منبع:

1401/08/11
10:03:26
5.0 / 5
256
تگهای خبر: دانشگاه , شركت , فناوری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۳
بازار مقاله MarketDoc
marketdoc.ir - حقوق مادی و معنوی سایت بازار مقاله محفوظ است

بازار مقاله

فروش مقالات و کتب علمی