رقابت ۷۰۰ اثر دانش آموزی در جشنواره ملی فردوسی

رقابت ۷۰۰ اثر دانش آموزی در جشنواره ملی فردوسی به گزارش بازار مقاله، معاون برنامه ریزی و مدیریت سازمان ملی پرورش استعداد های درخشان اظهار داشت: 700 اثر دانش آموزی در جشنواره ملی فردوسی رقابت کردند.




باشگاه خبرنگاران جوان؛ نرگس امام جمعه - هفتمین جشنواره ملی فردوسی بامداد امروز در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار شد.

فرهاد فتحی نژاد، معاون برنامه ریزی و مدیریت سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان در این آئین با تقدیر از مدیران، دبیران و دانش آموزان شرکت کننده، فردوسی را یکی از ستون های هویت فرهنگی و فکری ایران دانست و بر نقش ماندگار وی در تربیت نسل خردمند و مؤثر تاکید کرد.

معاون برنامه ریزی و مدیریت سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان اضافه کرد: ماه ها و هفته ها کوشش برای برگزاری جشنواره ها و رویدادهای علمی، هنری و قرآنی امروز به ثمر نشسته و شاهد حضور پربار دانش آموزان سمپادی در جشنواره ملی فردوسی هستیم.

فتحی نژاد با اشاره به استقبال گسترده دانش آموزان از این جشنواره اضافه کرد: در این دوره بیشتر از ۷۰۰ اثر توسط دانش آموزان و دبیران مدارس سمپاد عرضه شده است که نشان دهنده ظرفیت بالای فرهنگی، ادبی و هنری آینده سازان کشور است.

معاون برنامه ریزی و مدیریت سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان با تأکید بر پیوند فلسفه وجودی سمپاد با اندیشه و جهان بینی حکیم توس اضافه کرد: فردوسی در امتداد رسالت سمپاد است؛ رسالت تربیت انسان های مؤمن، خردمند، هویتمند و اثرگذار. اگر فردوسی را از منظومه تعلیم و تربیت کنار بگذاریم، الگوهای سطحی و کوتاه مدت فضای مجازی جای آنرا خواهند گرفت. درحالی که اندیشه فردوسی بعد از هزار سال همچنان منبع الهام خردورزی، ایستادگی، انسانیت و عدالت است.

فتحی نژاد با برشمردن خصوصیت های شخصیت های اثرگذار اظهار داشت: فردوسی نظریه پرداز، فرهنگ ساز و هویت بخش است و آثار وی در ۱۴ مؤلفه اثرگذاری اجتماعی، که دانشگاه استنفورد هم به آن اشاره نموده است، جایگاهی ممتاز دارد. دانش آموزان ما وارث همین خرد هستند.

معاون برنامه ریزی و مدیریت سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان دانش آموزان سمپادی را «فرزندان قصه علم، ادب و اخلاق» دانست و خطاب به آنان اظهار داشت: «سمپادی بودن یک مسئولیت است؛ مسئولیت دانستن و پرسیدن. شما وارثان خردی هستید که فردوسی یک عمر برای آن کوشش کرد. نیک بودن، انتخاب درست و کوشش برای ساختن آینده ای بهتر، جوهره میراث فردوسی است.

معاون برنامه ریزی سمپاد با اشاره به مفهوم «حب الوطن» اضافه کرد: اگر از من بپرسید حب الوطن چیست، می گویم درستکاری و مسئولیت پذیری. کسی که این دو را دارد، عاشق سرزمینش است. شما آینده ایران و نور چشم ما هستید و به شما افتخار می نماییم.


منبع:

1404/09/01
10:22:45
5.0 / 5
4
تگهای خبر: جشنواره , دانشگاه , شركت , علم
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان بازارمقاله در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۵
بازار مقاله MarketDoc
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

marketdoc.ir - حقوق مادی و معنوی سایت بازار مقاله محفوظ است

بازار مقاله

فروش مقالات و کتب علمی
بازار مقاله، مرجعی برای محققان و دانشجویان، با عرضه مقالات و کتب علمی باکیفیت و قیمت مناسب.