لاله افتخاری در كربلای معلی:

دشمن از نام سلیمانی و ابومهدی المهندس می ترسد

دشمن از نام سلیمانی و ابومهدی المهندس می ترسد به گزارش بازار مقاله نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی و استاد دانشگاه با بیان آنکه جهانی شدن اربعین با پیروی از سیره شهدا امکان پذیر است، خاطرنشان کرد: دشمن از نام سلیمانی و ابومهدی المهندس می ترسد.


به گزارش بازار مقاله به نقل از خبرگزاری ایرنا، نشست جهانی سازی و اربعین با حضور اندیشمندان ایرانی و عراقی به همت کمیته فرهنگی و آموزشی ستاد مرکزی اربعین در کربلای معلی برگزار شد.
در این نشست، سخنرانانی چون لاله افتخاری استاد دانشگاه، فرشته روح افزا دکترای برق و پژوهشگر علوم دینی، فاطمه دمیرچی استاد علوم قرآن و حدیث و دارای مدرک سطح سه حوزه علمیه، شهلا حقی دارای مدرک سطح چهار حوزه علمیه و علی التمیمی استاد حوزه و دانشگاه به بیان دیدگاه های خود پرداختند.


نهضت حسینی دو بال شهادت و حماسه را توامان در اختیار دارد
لاله افتخاری در این جلسه ضمن اشاره به اینکه مردم دنیا دنبال رسیدن به سعادت هستند اما راه آنرا نمی دانند و دنبال الگوی مناسب هستند اظهار داشت: حالا دنیا با ارتباطات لحظه ای تبدیل به دهکده جهانی شده و برنده این میدان کسی است که برنامه مناسب داشته باشد.
نهضت حسینی دو بال شهادت و حماسه را توامان در اختیار دارد و سعادت را برای مردم جهان می تواند عرضه کند.
این استاد دانشگاه اظهار داشت: در این میان خانواده شهدا نقش مهمی دارند و عرضه الگوی زندگی، نخستین وظیفه آنها است و رهبر معظم انقلاب در سخنان شان بر این مسأله تاکید دارند.
الگوهای صبر، ایثار و جهاد کلید جهانی کردن حرکت اربعین است
افتخاری اضافه کرد: استقامت سیدالشهدا(ع) در سخت ترین لحظات کربلا و هم حضرت زینب(س) پس از کربلا باید راه و روش خانواده شهدا در راه زندگی باشد. ما برای این که حرکت اربعین را جهانی نماییم و البته درحال تحقق است باید شاخص ها و الگوهایی شامل صبر، ایثار و جهاد داشته باشیم که این ها در میان خانواده شهدای ایران و عراق به چشم می خورد.
نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی در انتهای سخنان خود ضمن اشاره به آنکه خانواده های شهدا باید در این راه پرچمدار باشند همان گونه که زینب کبری (س) بود خاطرنشان کرد: ابومهدی المهندس و سردار سلیمانی الگوهای این راه هستند و دشمن از آنها می ترسد.


تقوی، یاری رساندن به جبهه حق دربرابر باطل است
فرشته روح افزا سخنران دیگر مراسم در این جلسه اظهار داشت: امیرالمومنین(ع) درنهج البلاغه می فرماید مرا با تقوی و پرهیزکاری یاری نمایید.
کل یوم عاشورا وکل ارض کربلا دو مفهوم دارد یکی معنای عام که همان زنده بودن یاد قیام عاشورا در هر زمان و مکانی است و یکی معنای خاص است و آن از این مقرر است که در هر مقطعی از زمان جبهه حق و باطل وجود دارد و باید بدانیم که در هر برهه، ما درجبهه حق قرار داریم یا یزیدیان.
وی افزود: این همان پیام جهانی قیام امام حسین(ع) است وهمان یاری مولا امیرالمومنین(ع) است که تقوی، یاری رساندن به جبهه حق دربرابر باطل است.
جلوگیری از انحراف در دین اسلام و عدم تداوم حکومت فاسد هدف نتایج قیام امام حسین(ع) بود
بنا بر اعلام کمیته فرهنگی و آموزشی ستاد مرکزی اربعین، دمیرچی استاد علوم قرآن و حدیث هم در این نشست اظهار داشت: قیام امام حسین(ع) دو نتیجه داشت. یکی رسیدن به حکومت و دیگری شهادت. اما هر دوی اینها برای یک هدف بود و آن پیشگیری از انحراف در دین اسلام و عدم تداوم حکومت فاسد.
وی اظهار داشت: اگر سیدالشهدا(ع) قیام کرد برای این بود که معروف جای منکر را گرفته و منکر جای معروف را. بنابراین باید مسئولیت تاریخی اجرا می شد. در مقابل، خواص بی بصیرتی در مقابل ظلم و جور سکوت کرده بودند. مانند فرزندان زبیر، عباس و بسیاری دیگر از کسانی که زمان پیامبر (ص) را درک کرده بودند و این انحرافات را می دیدند و به مسئولیت تاریخی خود عمل نکردند.
این استاد علوم قرآن و حدیث خاطرنشان کرد: حرکت امام حسین برای انجام مسئولیت و احیای این نقش عظیم بود و این پیامی جهانی برای اربعین است که باید در همه حال به دنبال ادای مسئولیت و پیشگیری از انحراف در راه حق باشیم.


خط سیدالشهدا(ع) درلبنان، عراق و یمن دنبال می شود
علی التمیمی استاد حوزه و دانشگاه عراق هم ضمن اشاره به این که قیام امام حسین(ع) با حرکت انبیای الهی مقایسه می شود، اظهار داشت: ابراهیم نبی(ع) درمیان آتش نمرود افتاد و آتش گلستان شد و حضرت موسی(ع) هم بعد از آنکه به دنیا آمد از خوف ماموران فرعون به دستور الهی به آب انداخته شد و خداوند وعده داد او را به مادرش برگرداند و چنین شد.
وی افزود: اما سیدالشهدا(ع) دو راه پیش رو داشت. یا در مدینه بماند که شکست بود یا این که به مصاف شمشیر برود که بازهم با سپاه قلیل در ظاهر مغلوب میدان بود اما راه دوم را برگزید تا با خون خود به مصاف شمشیر برود و جلوی انحراف اسلام را بگیرد و باخون خود اسلام ناب محمدی را به عالم بشناساند.
همین است که امام خمینی(ره) فرمود ما هر چه داریم از عاشورا داریم چون که امام حسین(ع) با قیام خود ضد ظلم و فساد یزید، راه را به همه عالمیان نشان داد و می بینیم که خط سیدالشهدا(ع) درلبنان، عراق، یمن و اقصی نقاط عالم دنبال می شود.


منبع:

1400/07/05
15:10:44
5.0 / 5
512
تگهای خبر: آموزش , استاد , پژوهش , دانشگاه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۳
بازار مقاله MarketDoc
marketdoc.ir - حقوق مادی و معنوی سایت بازار مقاله محفوظ است

بازار مقاله

فروش مقالات و کتب علمی