قلب اغلب بهبودیافتگان از كرونا صدمه می بیند
به گزارش بازار مقاله نتایج یك بررسی نشان داده است اغلب كسانی كه پس از ابتلاء به كرونا نجات می یابند با صدمه به قلبشان در ماه های بعد دست و پنجه نرم می كنند و این صدمه برای مدت های بسیار طولانی باقی می ماند.
به گزارش بازار مقاله به نقل از نیواطلس، تحقیقاتی که در مورد تبعات ابتلاء به ویروس کرونا انجام شده نشان داده است افرادی که پس از ابتلاء به بیماری مورد اشاره بهبود یافته اند تا مدت ها با مشکلات ناشی از این ویروس دست به گریبان هستند.
بر همین اساس ویروس کرونا به عضلات بافت های مختلف قلبی و عروقی صدمه می زند و حتی افرادی که به نوع ملایم این ویروس مبتلا می شوند تا ماه ها بعد با التهاب های گوناگونی در قلب و عروق خود مواجه می شوند که کیفیت زندگی آنها را به شکل جدی می کاهد.
در شرایطی که اغلب پزشکان و مردم جهان تنها به آمار مرگ و میر ناشی از ابتلاء به کرونا توجه می کنند، شش ماه پس از شیوع این ویروس آرام آرام تبعات آن هم باعث نگرانی شده است. پیش از این مشخص شده بود افرادی که سابقه ابتلاء به بیماری های قلبی و عروقی را دارند راحتتر به کرونا مبتلا می شوند و حالا مشخص شده این ویروس با حمله به سلول های عضلات قلب توانایی آنها برای فعالیت را تحت الشعاع قرار می دهد.
تحقیقات انجام شده در این حوزه در دانشگاه برکلی حاکیست ۷۸ درصد از اعضای یک نمونه ۱۰۰ نفری بالای ۴۹ سال که کرونا گرفته و بهبود یافته بودند حتی ۷۱ روز پس از بهبودی کماکان با مشکلات قلبی و عروقی ناشی از تخریب سلول های عضلات قلب توسط ویروس کرونا مواجه بودند. در ۶۰ نفر از اعضای این نمونه مشکلات جدی بود. در نهایت ۳۳ نفر از اعضای نمونه مذکور به دلیل جدی بودن مشکلاتشان باردیگر در بیمارستان بستری شدند تا برای درمان آنها اقدام گردد.
بررسی دیگری که بر روی بافت های قلب و عروق ۳۹ بیمار کرونایی با متوسط سن ۸۵ سال انجام شد، نشان داد ویروس مذکور در بافت های قلب بیشتر از ۶۰ درصد از این افراد وجود داشته و ۱۶ نفر از این افراد به کام مرگ کشیده شدند. از همین رو پیشگیری برای پیشگیری از ابتلاء به کرونا مهم ترین و بهترین راه مقابله با این ویروس موذی و خطرناک می باشد.
منبع: marketdoc.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب