براساس تفاهم كارگروه مد و لباس و شورای عالی برندها؛

بخشی از ماسك و لباس بیمارستانی كشور تهیه می شود

بخشی از ماسك و لباس بیمارستانی كشور تهیه می شود به گزارش بازار مقاله دبیر كارگروه ساماندهی مد ولباس كشور از امضای تفاهم نامه كارگروه مد و لباس وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و شورایعالی برندها اطلاع داد و اظهار داشت: برپایه این تفاهمنامه بخشی از لباس ایزوله و ماسك مورد نیاز كشور و بخصوص بیمارستان ها و مراكز درمانی تهیه و تأمین خواهد شد.



سیده مرضیه شفاپور عصر چهارشنبه در گفتگو با خبرنگار فرهنگی و هنری ایرنا با اشاره به جزئیات این تفاهمنامه و نیاز كشور در این برهه حساس مقابله با انتشار ویروس و بیماری كرونا، اظهار داشت: مقرر شد با حمایت كارگروه ساماندهی مد و لباس وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بعنوان دولت و همینطور شورایعالی برندها كار تولید ماسك و گان( لباس های ایزوله مخصوص بیمارستانی) را با بیشتر از ۳۵ كارگاه برعهده بگیرد.

مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: خوشبختانه تمامی صفر تا صد همكاری اعضای شورایعالی برندها به صورت دلی و خودش است و بابت همكاری و فعالیت خود هیچگونه وجهی از وزارتخانه های فرهنگ و ارشاد اسلامی و بهداشت و درمان و آموزش پزشكی دریافت نمی كنند.

شفاپور دبیر كارگروه ساماندهی مد و لباس كشور كه در هنگام تهیه این مصاحبه در حال سركشی از كارگاه های در حال فعالیت تولید ماسك و لباس بود، به دیدار روز گذشته اعضا و نمایندگان برندهای كشور با سید عباس صالحی اشاره نمود و اظهار داشت: اعضای این گروه احتیاج به حمایت داشت كه خوشبختانه وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بر حمایت همه جانبه این وزارتخانه از آنها تصریح كرد.

به گفته شفاپور، از آنجائیكه فعالیت و تلاش این گروه به صورت خود جوش است در بازدید و سركشی از كارگاه ها مشاهده كردم كه پارچه های برش داده شده مخصوص شب عید را همگی كنار گذاشته و تنها به تولید ماسك و لباس بیمارستانی اقدام می كنند كه این عمل آنها واقعا جای تقدیر دارد.

مفاد تفاهمنامه

دبیركارگروه ساماندهی مد و لباس كشور در ادامه با اشاره به مفاد تفاهمنامه امضا شده، اظهار داشت: امروز رئیس هیأت امنای ارزی وزارت بهداشت، برای استانداردسازی مواد اولیه و فرآیند ایزوله، با كارگروه ساماندهی تفاهم كردند.

۱- مواد اولیه و فرآیند كار، از این پس با استانداردهای وزارت بهداشت خواهد بود

۲- استریل و ایزوله تولیدات را خودشان انجام می دهند و تولید كننده نگرانی نخواهد داشت.

۳- توزیع در نقاطی صورت خواهد گرفت كه نیاز شدید وجود دارد.

شاهرخ جعفری نماینده اعضای شورایعالی برندها هم دراین زمینه به ایرنا، اظهار داشت: از دو هفته پیش شورا با تصمیم گیری اعضا كار تولید ماسك و گان را آغاز كرد، در ابتدا تنها با دو كارگاه كار را آغاز كردیم اما خوشبختانه پس از ده روز تعداد كارگاه به ۳۵ مجموعه ارتقا پیدا كرد.

وی افزود: امروز كارگاه های درگیر با این مورد به ظرفیت تولید ۴۵ هزار ماسك و ۲۰هزار گان در روز رسیده اند، این روند تا زمانی كه مواد اولیه موجود باشد ادامه خواهد داشت، در این امر هم برندها و خیرین مشتركا حضور دارند.

نماینده شورایعالی برندها تصریح كرد: خوشبختانه مشكل برای تهیه پارچه حل شده است، اما این روزها به علت نبود قانون مناسبی برای كار كارگاه در روزهای بحران و تعطیلی تمامی مراكز در روزهای شیوع كرونا با مشكل غیرقانونی بودن فعالیت كارگاه ها روبرو می باشیم، همینطور تأمین الكل و اتانول برای ضدعفونی كردن كارگاه و كارگران از دیگر مشكلات موجود است.

جعفری خاطرنشان كرد: همانطور كه پرستاران و پزشكان مدافعان سلامت هستند امروز جامعه پوشاك كشور هم كه متشكل از تعداد انبوهی از كارگران در بخش های مختلف است در صف مقدم سلامت قرار گرفته و تمام كارگران با تلاش شبانه روزی و بدون دریافت حقوقی تمام توان خویش را برای تولید لباس و لوازم بهداشتی گذاشته و در اغلب شهرها بدون در نظر گرفتن ایام تعطیل با توان بیشتر كار خویش را ادامه می دهند.



وی در انتها اظهار داشت: امروز نزدیك به هزار كارگر درگیر مبحث تولید گان و ماسك هستند، برندها در صفحه ای جدا و حتی صفحات شخصی خود تلاش كارگران را به تصویر كشیدند، اما خواستاریم دستگاه های مربوط چون وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و به خصوص صدا و سیما تلاش بی وقفه این كارگران را به تصویر بكشند تا انگیزه مضاعفی برای كارگران ایجاد شود و همینطور كسانی كه از این مورد اطلاع ندارند پای كار بیایند، پیشبینی می نماییم در صورت دیده شدن عملكرد این قشر تعداد كارگران بالا رفته و بتوانیم به تولید روزانه ۱۰۰هزار گان و ماسك برسیم.

لباس صرفا یك پوشاك عام نیست

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به وضعیت حساس كشور در مقابله با شیوع بیماری كرونا، اظهار داشت: اینكه لباس چگونه می تواند با حوزه های خاص بخصوص حوزه های بهداشتی و درمانی ارتباط برقرار كند نشان داد كه لباس صرفا یك پوشاك عام نیست، امروز ظرفیت پوشاك كشور در یك فاصله كوتاه در اختیار بهداشت كشور قرار گرفته و برای آینده هم می توان به ارتباط لباس و حوزه بهداشت فكر كرد.

سید عباس صالحی عصر سه شنبه در دیدار با اعضای شورایعالی برندهای كشور با اشاره به اینكه قبل از بحران انتشار كرونا در كشور مبحث لباس بعنوان یك نیاز اولیه دیده می شد اما با همه مشكلات و مسائلی كه كرونا برای كشور داشته و دارد فرصت ها و دریچه هایی را برای كشور باز می كند كه در آینده شاهد آن خواهیم بود.

وی افزود: اینكه لباس چگونه می تواند با حوزه های خاص بخصوص حوزه های بهداشتی و درمانی ارتباط برقرار كند نشان داد كه لباس صرفا یك پوشاك عام نیست، امروز ظرفیت پوشاك كشور در یك فاصله كوتاه در اختیار بهداشت كشور قرار گرفته و برای آینده هم می توان به ارتباط لباس و حوزه بهداشت فكر كرد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به امضای تفاهم نامه میان شورایعالی برندها و بنیاد ملی مد و لباس اظهار داشت: این تفاهم نامه طی روزهای آینده با سرعت امضا خواهد شد تا از این طریق بخشی از نیازهای كارگاه ها برطرف شود.

صالحی خاطرنشان كرد: لازم است از این روزهایی كه در آن هستیم یك گزارش مستند خوب تهیه شود، باید فضای مستند قابل عرضه تولید كرد تا عملا ظرفیت شورایعالی برندها و مجموعه پوشاك كشور و همینطور فضای تعاون اجتماعی نمایان شود.



وی اضافه كرد: كارگرها باید اطمینان خاطر بیشتری از نظر پروتكل داشته باشند كه این نیاز در ستاد ملی مبارزه با كرونا یا معاونت حقوقی وزاتخانه متبوع پیگیری خواهد شد تا ممنوعیت كار كردن كارگاه در روزهای انتشار كرونا برطرف شود.

كرونا و آخرین اطلاعات پیرامون آن

معاون وزیر بهداشت اعلام نمود: تابحال ۱۷ هزار و ۳۶۱ نفر در كشور به صورت قطعی به ویروس كرونا مبتلا شده و هزار و ۱۳۵ نفر به دلیل مبتلا شدن به این ویروس فوت كرده و ۵ هزار و ۷۱۰ نفر هم بهبود یافته اند.

علیرضا رئیسی روز چهارشنبه درباره آخرین آمار ابتلای قطعی و فوت ناشی از ویروس كرونا در كشور بیان نمود: از ظهر روز گذشته تا امروز و بر مبنای نتایج آزمایشگاهی، ۱۱۹۲ مورد جدید مبتلا شدن به كووید ۱۹ در كشور شناسایی شد و شمار مبتلایان به این بیماری در كشور به ۱۷ هزار و ۳۶۱ نفر رسید.

وی افزود: خوشبختانه ۵۷۱۰ نفر از بیماران كووید ۱۹ در كشور بهبود یافته و ترخیص شده اند و این آمار روز به روز در حال افزایش می باشد.

معاون وزیر بهداشت اظهار داشت: متاسفانه با جان باختن ۱۴۷ نفر از بیماران، مجموع درگذشتگان بر اثر این بیماری در كشور به ۱۱۳۵ نفر رسید.

معاون بهداشت وزارت بهداشت درباره موارد جدید بیماران كووید ۱۹ در كشور به تفكیك استان ها اظهار داشت: تهران ۲۱۳ نفر، قم ۲۲ نفر، گیلان ۲۱ نفر، اصفهان ۱۶۲ نفر، البرز ۷۶ نفر، مازندران ۶۱ نفر، مركزی ۲۳ نفر، قزوین ۵۳ نفر، سمنان ۶۰ نفر، گلستان ۲۰ نفر، خراسان رضوی ۳۰ نفر، فارس ۶۰ نفر، لرستان ۳۹ نفر، آذربایجان شرقی ۸۴ نفر، خوزستان ۲۸ نفر، یزد ۴۵ نفر، زنجان ۲۰ نفر، كردستان ۲۲ نفر، اردبیل ۱۰ نفر، كرمانشاه ۷ نفر، كرمان ۱۱ نفر، همدان ۱۳ نفر، سیستان و بلوچستان ۶ نفر، هرمزگان ۱۲ نفر، خراسان جنوبی ۲۱ نفر، چهارمحال و بختیاری ۴ نفر، ایلام ۱۰ نفر، آذربایجان غربی ۴۲ نفر، كهگیلویه و بویراحمد ۱۳ نفر، بوشهر ۴ نفر به این ویروس مبتلا شده اند.


1398/12/28
23:36:54
5.0 / 5
3564
تگهای خبر: آموزش , استاندارد , پزشك , پزشكی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۱
بازار مقاله MarketDoc
marketdoc.ir - حقوق مادی و معنوی سایت بازار مقاله محفوظ است

بازار مقاله

فروش مقالات و کتب علمی