رئیس حوزه هنری:

درگذشت احد گودرزیانی برای ادبیات دفاع مقدس، آسیب و ثلمه است

درگذشت احد گودرزیانی برای ادبیات دفاع مقدس، آسیب و ثلمه است به گزارش بازار مقاله رئیس حوزه هنری با ابراز تاسف از درگذشت احد گودرزیانی، پژوهشگر عرصه دفاع مقدس و انقلاب اسلامی جای خالی او را در عرصه پژوهش قابل لمس دانست و اظهار داشت:  درگذشت این پژوهشگر برای ادبیات دفاع مقدس، آسیب و ثلمه است.


محسن مومنی شریف، صبح یكشنبه در مراسم وداع با پیكر احد گودرزیانی پژوهشگر ادبیات دفاع مقدس و انقلاب تصریح كرد: مرحوم گودرزیانی را به نام كوچكش احد صدا می زدم؛ چونكه ۲۶ سال همكار و رفیق خیر، مجاهد بی بدیل و بی حاشیه و دوستی بی توقع و بی درخواست بود.
وی در این آیین در محوطه حوزه هنری رواق شهادت، اضافه كرد: مصیبت رحلت احد؛ نه تنها برای خانواده كه برای همه كسانیكه او را می شناسند بزرگ است. اغلب دوستان احد به شهادت رسیدند؛ اما خدا جاذبه و اراده ای به احد داد تا برای شهدا و دفاع مقدس و انقلاب بنویسد و پژوهش كند تا نسل های بعدی بدانند راه شهدا چه بود و آنرا ادمه دهند.
مراسم وداع و تشییع پیكر زنده نام احد گودرزیانی پژوهشگر انقلاب و دفاع مقدس بامداد امروز (یكشنبه؛ اول دی) از مقابل حوزه هنری با حضور چهره های فرهنگی، نویسندگان عرصه ادبیات انقلاب و دفاع مقدس و تنی چند از مسؤلان برگزار گردید.
لبخند احد فراموش نشدنی است
رئیس حوزه هنری با بیان آنكه لبخند احد فراموش نشدی است خاطرنشان كرد: آشنایی من با احد به ایام شهادت شهید مرتضی آوینی و مراسمی كه برای سید شهیدان اهل قلم در دبیرستان سپاه گرفته بود باز می گردد.
وی اضافه كرد: ۱۰۵ نفر از دوستان، همكاران و همسنگران احد تا به امروز شربت شهادت را نوشیده اند. احد هم می توانست جزو یكی این شهدا باشد اما خواست و اراده خداوند بر آن بود تا احد را زنده نگه دارد تا این مجاهد و پژوهشگر، خویش را در راه فععایت حرفه ای وقف ارزش های شهدا كند.
مومنی شریف تصریح كرد: بزرگترین دستاورد زنده یاد گودرزیانی رساله پژوهشی وی در حوزه قیام ۱۵ خرداد است و عظمت این مجموعه به حدی است كه همواره می تواند برای اهل فن و پژوهشگران حوزه تاریخ انقلاب قابل استفاده باشد.
زنده یاد گودرزیانی؛ استاد بود و می آموخت
داود امیریان نویسنده، پژوهشگر حوزه ادبیات دفاع مقدس و از همكاران زنده نام احد گودرزیانی در حالیكه بغض راه گلویش را بسته بود در سخنان كوتاهی اظهار داشت: احد گودرزیانی دوستی نجیب و باوفا بود. برای همین رفتنش غیرقابل باور است. این حرف من نیست و می توان سیمای تمام همكارانش در این مراسم وداع دید كه صورت همگی شان بارانی است.
وی افزود: در كشورهای غربی و اروپایی، ویراستان بزرگ كار ویرایش و اصلاح آثار نویسندگان نامدار را انجام می دهند و نام شان بزرگتر از نویسنده روی جلد كتاب می خورد؛ احد برای ما چنین حكمی داشت كه نه تنها مانند استاد می آموخت كه بزرگوارانه ایرادهای ما را هم اصلاح می كرد.

این نویسنده و پژوهشگر تصریح كرد: زنده یاد گودرزیانی هیچوقت از مجروحیت و دردهایش صحبت نكرد و در مواجهه با همسنگران و همكارانش مدام می خندید؛ تردیدی وجود ندارد كه دلتنگی ما برای احد پایانی ندارد.
امیریان در انتها خطاب به زنده نام احد گودرزیانی اظهار داشت: احد جان، در جوار دوستان شهیدت و در پناه خداوند باش و از ما راضی.
نوشتار یلدایی احد گودرزیانی
در ادامه مراسم به جهت درگذشت این پژوهشگر حوزه انقلاب و دفاع مقدس، نوشتاری از زنده نام گودرزیانی از آثار قلمی وی در شب یلدا سال ۱۳۷۳ برای حضار قرائت شد. متن این نوشتار: اگر یلدا بلندترین شب سال است؛ پس چه خوشتر با خاطره، خاكریز، خون، خدا و خاموشی دنیایی قبرستان شهدا بامداد شود. اگر در خاموشی دنیایی قبرستان لب و دندان به صلواتی چرخید، بدان كه میهمان خدایی و روزی خونت با خون شهدا گره می خورد و خاكریز و خاك، جسمت را به آغوش می كشد.
حجت الاسلام والمسلمین محمد قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، محمد حمزه زاده رئیس سازمان سینمایی حوزه هنری، امیرحسین شفیعی رئیس دفتر تئاتر حوزه هنری، نیكنام حسینی پور مدیرعامل خانه كتاب، محمدقاسم فروغی دبیر جایزه كتاب سال دفاع مقدس تنی چند از مسؤلان و نویسندگانی چون محسن كاظمی، علی آقاغفار، حبیب احمدزاده، سعید بیابانكی، حمیدباباوند، مرتضی سرهنگی، هدایت الله بهبودی، داود امیریان و كوروش پارسانژاد همچون حاضران در مراسم وداع با پیگر زنده نام احد گودرزیانی بودند.
بعد از قرائت نماز میت توسط پدر همسر زنده نام گودرزیانی، پیكر این پژوهشگر انقلاب و دفاع مقدس برای خاكسپاری در قطعه نام آوران بهشت زهرا توسط حاضران در مراسم خاكسپاری شد.
احد گودرزیانی پژوهشگر انقلاب و دفاع مقدس و از اعضای انجمن خبرنگاران و نویسندگان دفاع مقدس شامگاه جمعه (۲۹ آذر) درگذشت. وی سال ۱۳۴۸ در تهران متولد شد. تحصیلات خویش را تا مقطع كارشناسی در رشته زبان و ادبیات فارسی ادامه داده و روزنامه نگاری را هم در مركز گسترش آموزش رسانه ها فرا گرفته است. از ۱۹ سالگی بعنوان نویسنده و خبرنگار با روزنامه ها و مجلات گوناگون همكاری داشته است.
او از سال ۱۳۷۲ بعنوان پژوهشگر و نویسنده در حوزه هنری مشغول به كار بوده و از سال ۱۳۷۵ مدیریت داخلی دوهفته نامه كمان را هم به عهده داشته است و علاوه بر حوزه هنری همكاری هایی را هم با دفتر ادبیات و هنر مقاومت و انتشارات سپاه پاسداران داشته است.
در دومین و سومین همایش تجلیل از خبرنگاران و نویسندگان دفاع مقدس (اسفند ۷۸ و اردیبهشت ۸۰) برای آثارش در دوهفته نامه "كمان" بعنوان نویسنده و خبرنگار نمونه انتخاب|شد.
روزشمار ۱۵ خرداد بهار ۱۳۴۰ جلد اول، روزشمار ۱۵ خرداد ۱۳۴۰ جلد چهارم، به داد ما برسید، باغ انگور باغ سیب باغ آیینه، خرمشهر خانه رو به آفتاب، روز شمار ۱۵ خرداد - جلد دوم و نیمه پنهان یك اسطوره همچون آثار او هستند.



1398/10/01
12:06:53
5.0 / 5
4224
تگهای خبر: آموزش , استاد , پژوهش , تبلیغات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۴
بازار مقاله MarketDoc
marketdoc.ir - حقوق مادی و معنوی سایت بازار مقاله محفوظ است

بازار مقاله

فروش مقالات و کتب علمی