رونمایی از پروژه های دولت الكترونیك و فضای مجازی با حضور وزیر فرهنگ؛

ارائه ۲۰ خدمت وزارت فرهنگ در پنجره واحد

ارائه ۲۰ خدمت وزارت فرهنگ در پنجره واحد بازار مقاله: پنجره واحد وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با قابلیت ارائه 20 خدمت این نهاد در فضای مجازی رونمایی گردید.



به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، در ابتدای این جلسه سید عباس صالحی وزیر فرهنگ با اشاره به اقدامات خوبی که در مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی انجام شده است، اظهار داشت: در فضای پنجره واحد که امروز رونمایی اش را شاهدیم بیش از ۲۰ خدمت وزارت فرهنگ قابلیت بهره برداری دارد. برای ایجاد این بستر مسیر طولانی طی شد و بیش از ۱۰۰ مجوز به ۳۳ مجوز تقلیل و تجمیع پیدا کرد. همین طور دستور العمل های جدید شکل گرفت و سامانه های جدید پدید آمد تا پنجره واحد ایجاد شود.

وی بهبود ۴۶ رتبه ای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در گزارش های ۶ ماهه شورای فناوری کشور را امیدوارکننده خواند و اضافه کرد: این ارتقای رتبه در یک بازه زمانی ۶ ماهه حاصل شده است. وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در میان دستگاه های اصلی رتبه نهم را کسب کرده و در بین دستگاه های اجرائی که مجموعا ۱۵۴ دستگاه هستند صاحب رتبه بیست و دوم شده است.

افزودن خدمات بیشتر به پنجره واحد

صالحی تسریع خدمات، شفافیت و پیش گیری از فساد را همچون مزیت های دولت الکترونیک دانست و اظهار داشت: به زودی بقیه خدمات نیز به پنجره واحد خواهند پیوست و امیدواریم در آخر دولت دوازدهم خیلی از فرایندها و خدمات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در فضای غیرحضوری صورت گیرد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ارتقای توانمندی فضای وزارت فرهنگ درباره فضای مجازی را مهم دانست و اظهار داشت: در عصر حاضر بستر فعالیت در حال انتقال به فضای مجازی است و وزارت فرهنگ اگر بخواهد نقش خودش را حفظ کند احتیاج دارد توانمندی خودش را در این قسمت ارتقا بدهد. برای تکامل ساختار سازمانی وزارتخانه اقداماتی انجام شده که یکی از آنها متناسب سازی پست های سازمانی است. برای رسیدن به این هدف ۱۸۶ پست برای فضای مجازی در وزارت خانه اضافه شده و عناوین برخی پست ها تغییر کرده است. همین طور در بودجه بندی سالانه درصدی را به کارهای مجازی اختصاص دادیم و سهم فضای مجازی را جدی تر دیدیم.

وی به دستورالعمل های صادر شده درباره دورکاری اشاره نمود و توضیح داد: حضور فیزیکی سابق را در ساختار اداری نیاز نداریم و باید تعریف از حضور اداری را تغییر بدهیم. دستورالعمل دورکاری بعدها حتی در وضعیت غیر کرونائی هم معنا پیدا می کند.

تدوین اساسنامه انجمن تولید و نشر محتوا
عضوشورای عالی انقلاب فرهنگی با تاکید بر بحث شبکه سازی در کنار توانمندسازی فضای وزارت فرهنگ و دولت الکترونیک اظهار داشت: باید بتوانیم بوسیله اتصال مجموعه های حاکمیتی، عمومی و خصوصی ظرفیت وزارت فرهنگ و ارشاد را در حوزه عملیات ارتقا بدهیم. ضرورت دارد یک کنسرسیوم (انجمن) تولید و نشر محتوا در فضای مجازی ایجاد شود که هم اکنون اساسنامه اش تدوین شده است. شرکت های فعال در عرصه تولید محتوا و ادمین هایی که مخاطبان زیادی دارند می توانند در این کنسرسیوم کنار هم قرار بگیرند. از این طریق می توانیم تولید محتوای کیفی در فضای انبوه و کیفی را جلو ببریم.
وی با اشاره به توانمندسازی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در امر فضای مجازی اشاره کرد: بنظر می رسد مجموعه همکاران در مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی شرایط قابل توجهی برای جهش در فضای مجازی را فراهم نموده اند. در فرصت باقیمانده تا اختتام دولت دوازدهم مجموعه اقدامات ارائه شده باید به مرحله تثبیت و اجرائی شدن برسد تا اقدامات خوبی در این دوره از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ماندگار شود و راه را برای آیندگان هموار سازد.
صالحی با برشمردن اهمیت سیستم پشتیبان خدمات الکترونیک اشاره کرد: سیستم پشتیبان این خدمات به ویژه در ماه های اول باید خدمات را تمام وقت با بهترین کیفیت ارائه کند برای اینکه آگاهی نداشتن و ناشناخته بودن محیط جدید برای بسیاری از کاربران ابهاماتی را به وجود می آورد. بدین جهت نیازمند زیرساخت لازم و نیروی انسانی کافی هستیم.
وی ادامه داد: در بخش محتوا این دغدغه وجود دارد که نباید این فضا جایگزین فضای حقیقی بشود. اما در زمانی که همچون دوران کرونا محدودیت هایی برای فضای حقیقی وجود دارد باید از ظرفیت فضای مجازی بهره برد. همین طور گاهی فرصت هایی در فضای مجازی وجود دارد که در فضای حقیقی شاهد آن نیستیم.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی توضیح داد: ورود به فضای مجازی به مفهوم کنار گذاشتن فضای حقیقی نیست. بدین جهت از تمامی همکاران خود خواستارم در سال ۱۴۰۰ به تجربه های خود در سال۹۹ نگاه کرده و تجربه ها و چالش های موجود را بررسی نمایند تا در سال جدید با یک رویکرد نوآورانه کار را در فضای مجازی به پیش ببریم. درواقع سال جدید باید رویکرد ما بیشتر عملیاتی شود.

سامانه وفا با هدف ایجاد روابط سازمانی
رئیس مرکز فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز با اشاره به این که پنجره واحد از شروع دهه فجر شروع به کار کرده اظهار داشت: در طول این مدت ۱۵۵ هزار استعلام انجام و بیش از ۱۹ هزار مجوز صادر گردیده است. سرویس پاسخگویی آنلاین و آفلاین همچون مزیت های این سامانه است که کارشناسان این مساله هم مشخص شده اند. در طول این مدت بیش از ۹۳۹ درخواست کاربران به شکل آنلاین پاسخ داده شده است.
حمیدرضا بهمنی با اشاره به ضرورت استفاده از شبکه های اجتماعی در روابط سازمانی اظهار داشت: طراحی سامانه وفا را از مدت ها پیش در دستور کار قرار دادیم. این سامانه قابلیت تشکیل گروه، کانال، نظرسنجی و مخزن جلسات را دارد و از سه ماه پیش به بهره برداری رسیده است.
وی با اشاره به رونمایی از ۶ پروژه در مراسم امروز اظهار داشت: در وعده بعدی که احیانا خرداد ۱۴۰۰ خواهد بود نیز بهره برداری از ۶ پروژه مهم دیگر را خواهیم داشت. یک تیم ۲۵ نفره در هشت ماه گذشته به صورت شبانه روزی پیگیر این پروژه ها بودند و امیدوارم در فرصت باقیمانده بقیه اقدامات به بار بنشیند.
به گزارش بازار مقاله به نقل از ایرنا در مراسم امروز از پروژه هایی همچون پنجره واحد مجوزها و خدمات وزارتخانه فرهنگ و ارشاد اسلامی، سامانه ارتباط شبکه سازمانی وفا، ایجاد و فعالسازی بیش از ۴۰۰ پرتال اطلاع رسانی در سراسر کشور و متناسب سازی سازمان نفرات ادارات کل استانی با فضای مجازی رونمایی گردید.
تولید ۱۵۰ محصول چند رسانه ای در حوزه سواد رسانه ای و زیست مجازی در استانها، اجرای پویش های استانی تولید و نشر محتوا در فضای مجازی و ایجاد و بهره برداری از سامانه شبکه تعاملی کسب و کارهای فرهنگی (پلتزار) از دیگر پروژه های افتتاح شده مراسم امروز بود.


1399/12/25
23:20:00
0.0 / 5
1163
تگهای خبر: آنلاین , خدمات , دستگاه , شركت
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۲
بازار مقاله MarketDoc
marketdoc.ir - حقوق مادی و معنوی سایت بازار مقاله محفوظ است

بازار مقاله

فروش مقالات و کتب علمی