تصویر ناسا از ذرات هوا بر فراز كره زمین
بازار مقاله: ناسا تصویری از ذرات معلق در هوای زمین منتشر نموده است. این ذرات مربوط به انبوهی از دود در آمریكای شمالی و آفریقا، وزش تندباد در اقیانوس آرام و ابرهای عظیم گرد و غبار در آفریقا و آسیا هستند.
به گزارش بازار مقاله به نقل از ناسا، هر چند آسمان و هوا شفاف و صاف به نظر می آید، اما شكی نیست كه انسان میلیون ها ذرات جامد و قطرات مایع موجود در آن را استنشاق می كند.
این ذرات در همه جا وجود دارند و به نام آئروسل (aerosol) شناخته می شوند و می توان آنها را در هوای اقیانوس، صحرا، كوهستان، جنگل و هر اكوسیستمی یافت.
ذرات موجود در دودی كه از مناطق جنگلی به هوا می رود، خاكستر یك آتشفشان یا گرد و غبار موجود در باد آئروسل هستند.
ماهواره های رصد كننده ناسا مانند Terra، Aqua، Aura و Suomi NPP هم می توانند این ذرات معلق را ببینند. البته آنها از جهتی كاملا متفاوت و از صدها كیلومتر بالاتر از سطح زمین این ذرات را بررسی می كنند. در همین راستا مدل ناسا به نام (GEOS FP)چشم اندازی وسیع از این ذرات عرضه می كند.
تصویر بالا، خروجی مدل GEOS FP است كه آئروسل های هوا در ۲۳ اوت ۲۰۱۸ را به صورت برجسته نشان داده است. در این روز انبوهی از دود از آمریكای شمالی و آفریقا خارج می شد. همینطور سه تندباد مختلف در اقیانوس آرام اتفاق افتاده بود و ابرهای عظیمی از گرد و غبار روی صحرای آفریقا و آسیا وجود داشتند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب