شناسایی مخلوقات سحرانگیز چند میلیون ساله در عمق كره زمین

شناسایی مخلوقات سحرانگیز چند میلیون ساله در عمق كره زمین بازار مقاله: اگر تاكنون تصور می كردید حیات تنها بر روی كره زمین در جریان است، سخت در اشتباه هستید. چونكه نتایج یك بررسی 10ساله نشان داده است یكی از بزرگترین اكوسیستم های جهان در زیرپای ماست.



به گزارش بازار مقاله به نقل از نیواطلس، محققان می گویند در عمق چند كیلومتری كره زمین گازها و مواد مختلفی وجود دارند كه به اتمسفر خاص زیر كره زمین شكل داده اند و سبب شده اند مخلوقات عجیب و غریب و ناشناخته ای در آنجا در حال زندگی باشند.
این موجودات می توانند خودشان را در زیر زمین زنده نگهدارند، فشار و گرمای موجود را تحمل كنند و حتی بعضی از آنها برای میلیون ها سال زنده می مانند. همچون این موجودات می توان به برخی باكتری ها اشاره نمود.

این یافته ها حاصل همكاری یك گروه بین المللی از دانشمندان است كه به مدت بیشتر از ۱۰ سال با هم همكاری كرده اند. داده های این طرح پژوهشی از صدها نقطه مختلف جهان جمع آوری شده و برخی نمونه ها از معادن و حفره های بزرگی در عمق ۵ كیلومتری زمین جمع آوری شده اند. نكته جالب آن است كه تعدادی از نمونه ها از عمق ۲.۵ كیلومتری زیر كف اقیانوس جمع آوری شده اند.

تعداد گونه های سلولی در حال حیات در عمق كره زمین ۶ x۱۰.۲۹ واحد برآورد شده است. محققان می گویند در زیر كف دریاها و اقیانوس ها هم حدودا ۱۵ تا ۲۳ تن توده انبوه كربنی وجود دارد كه فضایی بالغ بر ۲.۳ میلیارد كیلومتر مكعب را اشغال كرده و این رقم دو برابر مجموع حجم اقیانوس های جهان است.
نكته جالب آن است كه موجودات در حال زندگی در عمق زمین از تنوع ژنتیكی فراوانی برخوردار می باشند كه مشابه با تنوع ژنتیكی موجودات در حال زندگی در سطح كره زمین است. البته اغلب این موجودات را باكتری ها و قارچ ها می سازند. تعداد زیادی از این موجودات هنوز ناشناخته هستند و بعضی از آنها در زیر كف اقیانوس ها و به فاصله ۱۰.۵ كیلومتری از آن زندگی می كنند.

1397/09/21
15:05:53
5.0 / 5
4271
تگهای خبر: پژوهش , دانشمند , سلول , فضا
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۵
بازار مقاله MarketDoc
marketdoc.ir - حقوق مادی و معنوی سایت بازار مقاله محفوظ است

بازار مقاله

فروش مقالات و کتب علمی