برنامه های آگاهی بخشی و معرفی داوری در دستور کار شورای حل اختلاف استان مرکزی

برنامه های آگاهی بخشی و معرفی داوری در دستور کار شورای حل اختلاف استان مرکزی بازار مقاله: مرکزی رئیس شوراهای حل اختلاف استان مرکزی اظهار داشت: برنامه های آگاهی بخشی و معرفی داوری در دستور کار معاونت شورای حل اختلاف استان قرار دارد.


صمد خدابخشی در حاشیه بازدید از برگزاری آزمون های داوری، میانجی گری و جذب نیروی افتخاری شورای حل اختلاف استان که جمعه یکم بهمن ماه در اراک برگزار شد، اظهار نمود: این آزمون بر طبق مقرراتی که مرکز توسعه حل اختلاف تصویب و ابلاغ کرده و برمبنای نیازسنجی هایی که هر ساله انجام می شود، برگزار می گردد.
وی با اعلان اینکه این دوره از آزمون توسط مرکز آزمون جهاد دانشگاهی استان مرکزی در دانشگاه پیام نور اراک برگزار شد، اضافه کرد: بر طبق نیازسنجی های انجام شده جذب تعداد مشخصی داور، میانجی گر و نیروی شورای حل اختلاف در دستور کار قرار گرفته و به استانها ابلاغ می شود و بر طبق آن آزمون برگزار می گردد.
خدابخشی اظهار داشت: هم اکنون مقرر است که هر ساله یک نوبت از این آزمون اجرا شود ولی اگر نیاز بیشتری وجود داشته باشد، یراساس اعلام مرکزگ اجرا می گردد.
وی ادامه داد: این آزمون قسمتی از پروسه جذب این نیروهاست و بعد از گذراندن تمام مراحل، نفرات برگزیده انتخاب خواهند شد.
وی تعداد شرکت کنندگان را ۶۲۸ نفر متشکل از ۳۵۲ خانم و ۲۷۶ آقا عنوان نمود و اظهار داشت: جمعیت و تعداد پرونده های ورودی و نوع پرونده ها، از فاکتورهای تعیین تعداد جذب افراد در مناطق مختلف است.
خدابخشی با اعلان اینکه هم اکنون میانجی گر رسمی در استان نداریم، اضافه کرد: تعدادی موسسه داوری در استان فعال می باشند و تحت نظارت کانون موسسات داوری فعالیت می نمایند.
وی هدف از برگزاری این آزمون را نظام مند کردن جذب داور و میانجی گر عنوان نمود و اضافه کرد:
موسسات داوری کمک خوبی به دادگستری بوده اند و توانسته اند برخی مشکلات مردم را خارج از پروسه غیر رسمی قضایی، مرتفع کنند.
وی با اعلان اینکه داوری یک روش و شیوه حل اختلاف است که برمبنای تراضی طرفین شکل می گیرد و بر این اساس مزایای بسیاری دارد، عملکرد موسسات داوری را در استان قابل دفاع دانست و اظهار داشت: استقبال مردم از موسسات داوری نیازمند شناخت هرچه بیشتر آنها از این موسسات است.
خدابخشی اضافه کرد: برنامه های آگاهی بخشی و معرفی داوری در دستور کار معاونت شورای حل اختلاف استان قرار دارد.
وی کاهش هزینه دادرسی، کوتاه شدن پروسه دادرسی و یک مرحله ای بودن رسیدگی داور را از مزایای فعالیت موسسات داوری عنوان نمود و اظهار داشت: اگر مردم از این پروسه شناخت پیدا کنند، به شرط این که داوران نیز در زمینه مسئولیتی خود اطلاعات مربوطه را داشته باشند و تجربه لازم را به دست بیاورند، این موسسات اساسا کمک بسیار خوبی برای دستگاه قضا هستند و رضایتمندی مردم حاصل خواهد شد.




منبع:

1400/11/01
19:24:04
5.0 / 5
548
تگهای خبر: آزمون , جهاد دانشگاهی , دانشگاه , دستگاه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۳
بازار مقاله MarketDoc
marketdoc.ir - حقوق مادی و معنوی سایت بازار مقاله محفوظ است

بازار مقاله

فروش مقالات و کتب علمی