دبیركل مجمع تقریب خبر داد:

ایجاد سایتی برای کمک های مردمی جهان به مردم فلسطین

ایجاد سایتی برای کمک های مردمی جهان به مردم فلسطین دبیر کل مجمع تقریب مذاهب اسلامی از راه اندازی یک سایت برای جمع آوری کمک های مردمی در سطح جهان بمنظور کمک به مردم مظلوم فلسطین آگاهی داد.


حجت الاسلام حمید شهریاری سه شنبه شب در حاشیه برگزاری نخستین روز از سی و پنجمین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: یکی از راهکارهای کمک به مردم مظلوم فلسطین و یمن اجرای طرحی از طرف مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی است و در سراسر جهان اطلاع دادیم که ما می توانیم به مردم فلسطین کمک رسانی نماییم.
وی اضافه کرد: در این طرح که به زودی راه اندازی خواهد شد، همه ملت های اسلامی را برای مساعدت با مردم مظلوم فلسطین دعوت کرده ایم و حساب هایی را برای بازسازی غزه و کمک به کودکانی که پدر و مادر خودرا از دست داده اند، اعلام نموده ایم و این سایت بستری برای کمک همه مردم جهان به ملت فلسطین خواهد بود.
شهریاری در پاسخ به خبرنگار معارف ایرنا درباره شبهاتی که در فضای مجازی نسبت به ضرورت کمک های مردم ایران به فلسطین اظهار داشت: این سایت فقط برای مردم ایران راه اندازی نشده است. بلکه برای مردم جهان است و در این سایت حساب های بین المللی اعلام می شود و خیلی از مسلمانان جهان به این سایت کمک می کنند.
وی افزود: ما باخبر هستیم که ثروتمندان بسیاری در ایران و خارج از ایران وجود دارند که می توانند به تمام مستضعفان کمک کنند. این سایت برای مردم فلسطین راه اندازی شده و بیشترین تمرکز آن بر روی کسانی است که دارای مکنت در سراسر جهان هستند. طبیعی است که برای رسیدگی به مستضعفان ایران کمیته امداد و بنیاد مستضفعانطرح هایی دارند که پیگیری می کنند و امیدوار هستم با ترکیب این فعالیت ها شاهد آن خواهیم بود که فقر و تهیدستی از کل جهان اسلام رخت ببندد.
کنفرانسی با پیام صلح و دوستی
دبیر مجمع تقریب مذاهب درباره پیام کنفرانس امسال اظهار داشت: پیام این کنفرانس، صلح و دوستی و پرهیز از تفرقه در جهان اسلام است. در این پیام سعی کردیم تا گفتمان مشترکی را با همه اهل اسلام و جهان اسلام ترتیب دهیم که در این گفتمان همه ملت ها و کشورهای اسلامی دعوت به صلح عادلانه می شوند.
راهکارهای عملی برای وحدت
وی درباره راه حل عملی برای وحدت میان مسلمانان اظهار داشت: باید تلاش نماییم تا جهالت را از دنیای اسلام برکنیم و علما وظیفه مهمی دارند و باید با ارشاد خود به ترویج همدلی و اخوت اسلامی بپردازند تا ترور و جنگ را از جهان اسلام برکنند. راه های عملی برای دستیابی به این مهم این است که بتوانیم علم و فهم عمیق را در جامعه اسلامی گسترش دهیم و استفاده از روش های عقلایی را برای رفع اختلافات را ترویج نماییم.
شهریاری افزود: زمانی که همه عقلا با هم اختلاف می کنند دست به جنگ نمی زنند بلکه برای رفع اختلافات خود از روش های عقلایی استفاده می نمایند و این روش ها باید به شکلی ترویج شود که همه یاد بگیریم وقتی با هم اختلاف داریم در کنار یکدیگر همزیستی داشته باشیم بدون اینکه دست به خونریزی و ترور بزنیم و این دستور قرآنی است و امیدواریم همه کشورهای اسلامی تابع دستورهای قرآن و رسول خدا (ص) باشند.
شهریاری اظهار داشت: بیشترین صحبتی که شده در موضوع کنفرانس بوده که اتحاد اسلامی، صلح و پرهیز از تفرقه و نتازع درجهان اسلام بوده است. در این کنفرانس شاهد بیش از ۵۱۴ سخنران در دو کانال تلویزیونی مجمع تقریب مذاهب هستیم که درباره این مساله صحبت می کنند. موضوع قدس و مقاومت را امسال جزو موضوعات هفت گانه قرار داریم و بزرگداشت آیت الله محمدعلی تسخیری را در یکی از روزها خواهیم داشت.
تشکیل یک فراسازمانی از علمای اسلامی
وی درباره پیشنهاد سید حسن نصرالله برای ایجاد یک کمیته از علمای جهان اسلام اظهار داشت: حالا مجامع و سازمان های مختلفی از علمای اسلامی داریم که در گروههای متفاوتی فعالیت می نمایند. تعدادی از این گروه ها اختصاص به اهل سنت با گرایش اخوان المسلمین دارند، برخی دیگر تلفیقی از علمای شیعه و سنی هستند، برخی دیگر نیز علمای وهابی و احیانا طالبانی هستند.
رئیس سی و پنجمین کنفرانس وحدت اسلامی اظهار داشت: این پیشنهاد باید به این سمت و سو جلو برود که بتوانیم این سازمان ها را با هم همگرا نماییم و یک فراسازمانی از مجموعه علما تاسیس نماییم که بتوانند در کنار یکدیگر به گفت و گو بپردازند. ما مقدمات این کار را با سفرهایی که به این سازمان ها داریم، فراهم کردیم و در آینده پیگیری خواهیم کرد که این فراسازمان تشکیل گردد و شاهد تاسیس مجموعه ای از علمای جهان اسلام بصورت مشترک باشیم.
سی و پنجمین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی در یک نگاه
مباحث سی و پنجمین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی در هشت محور جنگ و صلح عادلانه، اخوت اسلامی و مبارزه با تروریسم، آزاد اندیشی دینی، پذیرش اجتهاد مذهبی و مقابله با تکفیری و افراطی گری، همدلی و همدردی اسلامی و پرهیز از تنش ها و منازعات، احترام متقابل بین مذاهب اسلامی، رعایت ادب اختلاف و پرهیز از مشاجره، حرمت شکنی و توهین، تبیین امت واحده و اتحادیه کشورهای اسلامی، فلسطین و مقاومت اسلامی و بزرگداشت مرحوم آیت الله محمدعلی تسخیری مطرح می شود.
هدف از برگزاری کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی، ایجاد اتحاد و همبستگی در میان مسلمانان، همفکری علماء و دانشمندان جهت تقریب دیدگاه های علمی و فرهنگی آنان و نیز بررسی و ارائه راهکارهای عملی جهت دستیابی به وحدت اسلامی و تشکیل امت واحده در جهان اسلام و حل مسائل و مشکلات مسلمانان و ارائه راه کارهای مناسب در این خصوص است.
در این کنفرانس ۵۱۴ سخنرانی برگزار می گردد که ۲۳۰ سخنرانی با حضور ۵۲ میهمان از ۱۶ کشور بصورت حضوری و ۱۸۰ سخنران از شخصیت های فرهنگی و سیاسی داخل کشور خواهد بود. همچنین۳۶۰ سخنرانی بصورت وبیناری است که شامل ۱۸۰ سخنرانی خارجی و بین المللی و ۱۸۰ سخنرانی ایرانی است. این سخنرانی ها از کانال های یک و دوی کنفرانس وحدت پخش می شوند.
بسیاری از این برنامه ها با همکاری وزارت امور خارجه، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، نمایندگان مقام معظم رهبری در کشورها و ستاد کنفرانس ضبط شده که در کنفرانس پخش خواهد شد. ۲۴ نشست وبیناری نیز برگزار می گردد که هر نشست با حضور ۱۵ سخنران از شخصیت های جهان اسلام خواهد بود که مجموعه افراد خارجی از ۳۹ کشور جهان است و برنامه سخنرانی ها بصورت زنده در فضای مجازی و در سایت مجمع تقریب مذاهب اسلامی پخش می شود.
۱۷ نفر از شخصیت های برجسته نیز بصورت حضوری در چهار جلسه سخنرانی خواهند کرد و این مراسم با رعایت شیوه نامه های بهداشتی انجام می شود. همین طور ۵۰ مقاله علمی که به دبیرخانه کنفرانس در دانشگاه مذاهب اسلامی، رسیده، در این کنفرانس مطرح می شود.
کنفرانس سی و پنجم دارای دو بخش علمی و اجرائیست که در بخش اجرائی کارگروه های محتوا و اطلاعات ملی، محتوا و اطلاعات بین المللی، تدوین و تولید و کارگروه رسانه و تبلیغات فعالیت می نمایند.
برگزارکنندگان کنفرانس امسال اهتمام کرده اند اندیشمندانی از تمام مناطق جغرافیایی مانند آمریکای جنوبی، آفریقا، جنوب شرق آسیا، آسیای میانه و قفقاز را دعوت کنند و مقرر است این سخنرانی ها در فضای مجازی به زبان های فارسی، انگلیسی و عربی بارگذاری شود.
هفته وحدت در ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی از طرف امام خمینی (ره) عنوان شد و همه ساله از ۱۲ ربیع الاول سالروز میلاد پیامبر اعظم (ص) به روایت اهل سنت شروع می شود و تا ۱۷ ربیع الاول سالروز ولادت رسول خدا (ص) به روایت شیعیان ادامه خواهد داشت که امسال از ۲۷ مهر تا دوم آبان خواهد بود. در همین راستا کنفرانس بین المللی وحدت از طرف جمهوری اسلامی ایران برگزار می گردد.
مجمع تقریب مذاهب اسلامی از سال ۶۹ به دستور رهبر معظم انقلاب تشکیل شده، تا حالا ۳۴ دوره از کنفرانس وحدت برگزار شده است که نخستین تا چهارمین کنفرانس وحدت پیش از تشکیل مجمع تقریب مذاهب در سازمان تبلیغات اسلامی برگزار شده است.

1400/07/28
09:55:33
5.0 / 5
552
تگهای خبر: تبلیغات , دانشگاه , دانشمند , علم
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۳
بازار مقاله MarketDoc
marketdoc.ir - حقوق مادی و معنوی سایت بازار مقاله محفوظ است

بازار مقاله

فروش مقالات و کتب علمی