گفتگوی بازار مقاله با یك پیشران طرح توسعه مشاغل خانگی:

پاف های کوچکی که کارهای بزرگ می کنند

پاف های کوچکی که کارهای بزرگ می کنند مرکزی یک پیشران طرح توسعه مشاغل خانگی اظهار داشت: پشتیبانی از مشاغل خرد خانگی و رونق فضای کسب و کار با اعطای تسهیلات ارزانقیمت محقق خواهد شد.



زهرا شایسته که بعنوان پیشران طرح ملی توسعه مشاغل خانگی ﺩﺭ حوزه تولید لوازم آشپزخانه در شهرستان اراک فعالیت می کند، در گفتگو با ایسنا، اظهار نمود: تولیدات ما در حوزه لوازم آشپزخانه شامل سبد چوبی سبزی، نان، لباس و... و بزرگترین تولید کننده انواع پاف (صندلی سه پایه و چهارپایه) و انواع پاف عروسکی کودک هستیم که در چارچوب مشاغل خانگی تولید می شوند.

وی با ابراز رضایت از درآمد حاصله ناشی از فعالیت در این شغل خانگی، بیان نمود: با فعالیت این طرح مشاغل خانگی با برگزاری دوره های آموزشی مجانی تولید محصولات پاف، برای حدود ۳۵ نفر از بانوان و ﺟﻮاﻧﺎﻥ اشتغال بوجود آمده است.

او اظهار داشت: تولیدات خانگی شاغلین در این طرح برای عمده فروش ها در بازار تهران ارسال و سپس به نقاط مختلف کشور ارسال می شود که به علت شرایط کرونایی میزان تولیدات کاهش یافته است. البته تنوع در تولید انواع محصولات آشپزخانه و تولید متناسب با نیاز بازار سبب شده تا بتوانیم از کاهش میزان تولیدات جلوگیری نماییم.

بازار خوبی در حوزه تولیدات پاف فراهم شده

شایسته ضمن اشاره به این که عمده ترین تقاضای بازار، سفارش محصولات پاف است، اظهار نمود: به علت جذابیت در تنوع تولیدات، بازار خوبی در حوزه تولیدات پاف فراهم گشته است بگونه ای که با طراحی صندلی عروسکی کودک با پوشش پاف، مشتریان تمایل زیادی برای خرید این محصول دارند.

وی در مورد همکاری با جهاددانشگاهی اﺳﺘﺎﻥ ﻣﺮﻛﺰﻱ اظهار داشت: معرفی نیروی انسانی برای اشتغال و همکاری در حوزه آموزش شاغلین و افراد جویای کار از اقدامات حمایتی جهاددانشگاهی در اجرای طرح مشاغل خانگی است.

او در مورد موانع پیش رو برای تحقق اهداف توسعه ای در این طرح اظهار داشت: کمبود نقدینگی و سرمایه در گردش مانع بزرگی است که پیش روی اهداف توسعه ای قرار گرفته بگونه ای که با وجود خلاقیتی که در تولید محصولاتی متناسب با نیاز بازار دارم، اما نبود نقدینگی مانع تولید به اندازه تقاضای بازار شده است، بعنوان مثال طرح تولید سیسمونی کودک جزو اهداف توسعه ای بوده که مشتریان زیادی هم دارد اما به علت نبود سرمایه و نقدینگی امکان تولید آن نیست.

کمک جهاد دانشگاهی به توسعه فعالیت ها

این پیشران طرح توسعه مشاغل خانگی در ادامه اظهار داشت: امیدواریم با اجرای مفاد تفاهمنامه تنظیمی با جهاددانشگاهی بتوان با توسعه فعالیت ها، نیاز بازار را به تولیدات لوازم آشپرخانه تأمین کرد.

وی در ادامه، تأمین مواد اولیه را از دیگر مشکلات برشمرد و اضافه کرد: با کمک همسرم(غلامعلی ولیئی) توانستم خیلی از مشکلات را برطرف کنم و بدون همکاری همسرم ادامه مسیر ناممکن خواهد شد، اما هنوز موانع بزرگی پیش روی تولید قرار دارد که مهم ترین آنها تأمین نقدینگی برای خرید نقدی مواد اولیه، توسعه فضای کارگاهی و ایجاد فرصت های شغلی گوناگونی است.

وی در مورد نحوه فروش محصولات هم بیان نمود: علاوه بر فروش سنتی، از فضای مجازی هم برای معرفی و عرضه محصول استفاده می نماییم، اما عمده ترین مشتریان از راه بازاریاب ها در تهران جذب شده و بعد از ارسال به تهران به نقاط مختلف کشور حتی برای کشور عراق صادر می شود.

او خاطرنشان کرد: جهاددانشگاهی می تواند با عرضه روش های فروش مستقیم محصول به بازارهای هدف، حتی در صادرات به کشورهای همسایه به کمک ما بیاید تا با کوتاه کردن دست واسطه ها، سود بالاتری بدست بیاوریم و کسب و کار بوجود آمده رونق بیشتری بگیرد.

شایسته همینطور خواهان برگزاری نمایشگاه های عرضه مستقیم تولیدات مشاغل خانگی توسط جهاددانشگاهی برای معرفی و عرضه مستقیم با قیمت مناسب کالا شد و اضافه کرد: برگزاری نمایشگاه های عرضه مستقیم کالا منجر به معرفی بیشتر تولیدات و جذب مشتریان جدید خواهد شد.







منبع:

1400/06/10
11:31:02
5.0 / 5
626
تگهای خبر: آموزش , جهاد دانشگاهی , دانشگاه , سفارش
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۴
بازار مقاله MarketDoc
marketdoc.ir - حقوق مادی و معنوی سایت بازار مقاله محفوظ است

بازار مقاله

فروش مقالات و کتب علمی