وزیر علوم در انزلی مطرح كرد:
توجه به رشته های مهارتی متناسب با اشتغال و نیاز جامعه
به گزارش بازار مقاله وزیر علوم با اشاره به ضرورت پشتیبانی از دانشگاه های فنی و حرفه ای و توجه به مهارت افزایی دانشجویان، اظهار داشت: تلاش می نماییم تا به رشته های مهارتی متناسب با اشتغال و نیاز جامعه توجه گردد.
به گزارش بازار مقاله به نقل از مهر، منصور غلامی عصر شنبه در افتتاح ۳۴ طرح دانشگاهی كشور به صورت ویدئو كنفرانس در انزلی با اشاره به اینكه شاهد دستاوردهای بسیار عالی در حوزه دانشگاهی كشور بوده ایم، اظهار نمود: البته در بعضی بخش های نیز طی دو گذشته خلاهایی نیز وجود داشته است.
وی با اشاره به اینكه در همان سال های ابتدایی پیروزی انقلاب تلاش های فراوانی برای توسعه و حفظ مقاطع دانشگاه های حرفه ای و مهارتی انجام شد، اضافه كرد: در بخش هایی از آموزش عالی در مقطع تحصیلات مهارتی همچون دانشگاه فنی و حرفه ای كشور تلاش شد كه از این دانشگاه حمایت شود.
وزیر علوم با اشاره به اینكه دانشگاه فنی و حرفه ای تنها دانشگاهی است كه مجوز گسترش داشته و مجاز است رشته، مقطع و آموزشكده ایجاد كند، اظهار داشت: در سایر مراكز شاهد گسترش كمتری در این عرصه ها بوده ایم.
وی در ادامه با تاكید بر اینكه در تلاش هستیم رشته های مهارتی را متناسب با اشتغال و نیاز جامعه راه اندازی نماییم، اشاره كرد: به روز كردن این رشته ها به شكلی كه در توسعه كشور بخش های صنعتی به هر میزان و تعداد كه نیرو و مهارت نیاز دارند بتوانند از طریقه این دانشگاه ها تأمین كند در دستور كار قرار دارد به روز كردن این رشته ها به شكلی كه در توسعه كشور بخش های صنعتی به هر میزان و تعداد كه نیرو و مهارت نیاز دارند بتوانند از طریقه این دانشگاه ها تأمین كند در دستور كار قرار دارد.
غلامی با اشاره به اینكه باید نسل جوان را برای كسب مهارت و همین طور اشتغال مناسب ترغیب نماییم، اظهار داشت: باید از این ظرفیت بسیار عالی برای اشتغال زایی در جامعه به درستی استفاده گردد.
وی با اشاره به اینكه خوشبختانه مسئولان استان های مختلف كشور از دانشگاه های فنی و حرفه ای حمایت های لازم را انجام داده اند، اشاره كرد: خیران نیز برای توسعه دانشگاه و تجهیز امكانات و زیر ساخت های این دانشگاه حمایت های خوبی كرده اند.
به دنبال بهبود اعتبارات دانشگاه ها هستیم
وزیر علوم با اشاره به اینكه امسال باید بتوانیم وضع اعتبارات دانشگاه را نسبت به سال های گذشته بهبود دهیم، بیان كرد: با وضع اعتبارات موجود نمی توانیم در كوتاه ترین زمان به نقطه ایده آل برسیم پس نیازمند توجه و حمایت بیشتر و همین طور تخصیص اعتبارات مناسب برای تجهیز دانشگاه ها و رسیده به هدف شویم.
وی با اشاره به اینكه در سطح كلان آموزش عالی نیز تلاشمان بر این است كه دانشجویان در دوره تحصیلی مهارت كافی برای اشتغال در كنار تحصیل كسب كنند، افزود: از سال ۹۶ طرحی با عنوان مهارت افزایی دانشجویان شروع شده كه طی دو سال قبل بازخوردهای بسیار خوبی داشته است از سال ۹۶ طرحی با عنوان مهارت افزایی دانشجویان شروع شده كه طی دو سال قبل بازخوردهای بسیار خوبی داشته است.
غلامی با تاكید بر ضرورت توجه بیشتر دانشگاه ها به مهارت افزایی دانشجویان، اضافه كرد: یكی از دغدغه های ما آینده شغلی جوانان تحصیل كرده است كه با عنایت به سرمایه، وقت و انرژی كه صرف می شود باید از آن برای توسعه جایگاه اقتصادی و اجتماعی كشور بهره برداری شود
وی با اشاره به اینكه برمبنای برنامه ریزی های صورت گرفته مقرر شده اساتید دانشگاه ها نیز توانمند و قوی باشند، اشاره كرد: در انتخاب اساتید، ارتقا و تغییر وضعیت آنها مد نظر قرار می گیرد و انتظار می رود كه دانشگاه های كشور از بهترین و توانمندترین اساتید برای مهارت افزایی بهره ببرند تا جامعه دانشگاهی در قبال انتظاراتی كه از آنها می رود موفق عمل كنند.
وزیر علوم با اشاره به اینكه در چند سال اخیر ارتباط با صنعت و انجام تحقیقات در رابطه با صنایع و واحدهای صنعتی و تولیدی با دانشگاه ها با رشد قابل توجهی داشته است، اظهار داشت: در آینده نیز شاهد گسترش ارتباط بین دانشگاه ها و بخش های مختلف صنعتی و تولیدی خواهیم بود و بطور قطع علاوه بر اینكه دانشگاه های كارآفرین را بعنوان دانشگاه های نسل سوم با دانشجویان خوب و توانمند پیش می برد حتما دانشگاه در خدمت جامعه را بعنوان دانشگاه نسل سوم نیز مد نظر قرار می دهیم.
منبع: بازار مقاله
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب