هدف استکبار از جنگ، بازپس گیری انقلاب از ملت ایران است

هدف استکبار از جنگ، بازپس گیری انقلاب از ملت ایران است به گزارش بازار مقاله، عضو شورایعالی آموزش و پرورش اظهار داشت: هدف اصلی استکبار جهانی از بروز درگیری های نظامی، از دست دادن موفقیت ها و پیروزی های حاصل از انقلاب اسلامی توسط ملت ایران است.


بازار مقاله به نقل از خبرنگاران جوان: هشتمین کنگره کانون تربیت اسلامی بامداد امروز برگزار شد.
در این آیین غلامعلی حداد عادل، عضو شورایعالی آموزش و پرورش ضمن اشاره به چالش های پیش روی نظام مقدس جمهوری اسلامی، اظهار داشت: جنگ اخیر آمریکا با ایران با هدف از بین بردن آن انقلابی که ملت ایران با همت و تلاش خود به پیروزی رسانده اند، طراحی شده است. استکبار جهانی با استفاده از پیشرفته ترین سلاح های نظامی در مقابل ما ایستاده تا تلاشهای نزدیک به ۵۰ ساله ی این ملت در مقابل انواع توطئه ها و تهدیدها را بی اثر کند.
وی ادامه داد: کسانیکه دل در گرو انقلاب دارند و استقلال، آزادی و سربلندی مسلمانان و مردم ایران را خط قرمز خود می دانند، باید بدانند که حفظ این دستاوردها در وضعیت امروز، وظیفه ای حیاتی می باشد.
حداد عادل همین طور ضمن اشاره به تحلیل های مختلف صورت گرفته در رسانه ها و تجمعات، اشاره کرد: اگر بخواهم در یک کلام جمع بندی کنم، هدف این اقدامات، سلب مالکیت انقلاب از ملت است؛ نیروهای انقلابی کشور امروز بالاتر از هر زمان دیگری با وظیفه ای سنگین روبرو هستند.
وی با یادکرد از شخصیت های مقتدر و متدین، ضمن ابراز ارادت به رهبری و یادکرد از امام عظیم الشأن، بر لزوم حفظ عزت و سربلندی اسلام و مردم ایران تصریح کرد و خواهان ایستادگی در راه راهی شد که رهبری و امام قدسی باز کرده اند.
حداد عادل ضمن اشاره به فشار های بین المللی و قطعنامه های اخیر آژانس بین المللی انرژی اتمی و کشور های غربی ضد ایران، بر اهمیت حفظ موفقیت های انقلاب تصریح کرد و اظهار داشت: پیروزی انقلاب برای ما بسیار مهم می باشد، اما به جهت اینکه این مسیر به مقصد برسد، باید حرکت عاقلانه، صحیح و مستمر داشت. اگر در تربیت نیروی مناسب برای اداره کشور بر مبنای جهان بینی اسلامی و قرآنی موفق نباشیم، در واقع از معنای اصلی انقلاب فاصله خواهیم گرفت.
وی در تحلیل مفهوم انقلاب اضافه کرد: انقلاب یعنی تغییر تفکر و جهان بینی حاکم. به جهت اینکه این تغییر در زیرساخت های جامعه و فرهنگ جامعه رخ دهد، تربیت نیروی شایسته که دارای اندیشه و توانایی باشد، حیاتی می باشد. خیلی از طرح های خوب به علت سپرده شدن به افراد نامناسب، نتیجه نداده اند.
حداد عادل ضمن اشاره به نقش کلیدی نظام آموزش و پرورش در آستانه سال تحصیلی جدید، اشاره کرد: مدرسه تنها جایگاه تربیت چشم در چشم و پیگیر است. از مدرسه تا دانشگاه، وظیفه ما ایجاد استقلال و مسئولیت پذیری در نسل جوان است.
وی در ادامه، مدل خودرا برای تربیت "نیروی تراز انقلاب" در چارچوب یک مثلث معرفی نمود و اظهار داشت: ما برای تربیت نسل آینده به سه رکن اصلی نیاز داریم: نخست "ایمان" که ریشه در تقوا، خداآگاهی و دلسوزی برای مردم دارد؛ دوم "علم" که نهایت توانایی و مهارت در انجام امور است؛ و سوم "مدیریت" که در کنار این دو قرار می گیرد.
حدادعادل درباره ی وضعیت رهبر معظم انقلاب اسلامی اظهار داشت: احوال رهبر معظم انقلاب اسلامی خوب است و بر تمام امور مسلط و مشغول کار هستند.
بدین سبب مدرسه باید دانش آموزانی تربیت کند که هم ایمان داشته باشند و هم دانش و مهارت ضروری جهت اداره کشور را به دست آورند.
حدادعادل ضلع سوم این مثلث را مدیریت مطرح کرد و اظهار داشت: باید اجازه بدهیم بچه ها وارد میدان شوند، خودشان تصمیم بگیرند و ما در کنار آنها نظارت، حمایت، هدایت و هماهنگی نماییم، اما فضای رشد مدیریتی آنها را فراهم نماییم.
وی ادامه داد: اگر امروز دانش آموزی در مدرسه و در یک کار کوچک اشتباه کند، بهتر از اینست که فردا در اداره کشور اشتباه کند. امروز در یک محیط کوچک و محدود و تحت نظارت اشتباه می کند و می توانیم کمک نماییم که فردا آن اشتباه را تکرار نکند. بدین سبب نباید از این که بچه ها در مدرسه وارد کارهای اجرائی و مدیریتی می شوند و گاهی اشتباه می کنند، عصبانی شویم.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام اضافه کرد: باید برای این مورد برنامه داشته باشیم. در مدرسه و فعالیتهای فوق برنامه باید زمینه ای فراهم نماییم که دانش آموزان تجربه مدیریت پیدا کنند. وقتی این بچه ها وارد دانشگاه شوند، از همان سال اول و دوم می توانند کار را به دست بگیرند و بعدتر در ادارات و مسئولیت های مختلف هم موفق عمل کنند. این مورد را نباید حداقل گرفت.
حال آموزش وپرورش، نبض فردای کشور است حدادعادل با تاکید بر اهمیت وضعیت آموزش و پرورش اظهار داشت: اگر این سه ضلع، یعنی ایمان، دانش و مهارت و مدیریت، کنار هم قرار بگیرند، می توانیم بگوییم پیروزی انقلاب نتیجه داشته است؛ چونکه توانسته ایم انسان مناسب برای پیشبرد کشور تربیت نماییم.
وی ادامه داد: آموزش و پرورش وظیفه بسیار مهمی دارد و باید از تمام توان خود برای تقویت آموزش و پرورش استفاده نماییم. همان گونه که در این کنگره هم گفته شد، حال آموزش و پرورش خوب نیست. من از ۴۰ سال پیش تعبیری را مطرح کرده ام که وضعیت فردای جامعه را باید از روی نبض امروز آموزش و پرورش سنجید.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد: اگر دیدید آموزش و پرورش امروز حالش خوب نیست، بدانید فردای کشور هم خوب نخواهد بود. هیچ شکی در این مورد نیست، چونکه بچه هایی که امروز در آموزش و پرورش کشور تربیت می شوند، فردا کشور را اداره خواهند کرد. بیماری امروز آموزش وپرورش، بیماری فردای کشور است.
وی اظهار داشت: اگر در این راه موفق شویم، در حفظ انقلاب هم موفق شده ایم و اگر موفق نشویم، مشخص نیست چه بر سر انقلاب خواهد آمد. این مسایل را باید صریح گفت.
کانون تربیت اسلامی باید به فکر نسل بعدی خود باشد حدادعادل خطاب به اعضای کانون تربیت اسلامی بیان نمود: شما دوستان در کانون تربیت اسلامی بخشی از مجموعه آموزش و پرورش هستید و نیروهای دلسوز و باسابقه ای در انقلاب حضور داشته اید و در پیروزی و حفظ انقلاب سهم داشته اید. از راه های مختلف می توانید به آموزش و پرورش کمک کنید.
وی ادامه داد: اداره آموزش و پرورش دشوار است. در همین تابستان اخیر، یکی از کارهای سنگینی که بر دوش وزارت آموزش و پرورش بود، برگزاری امتحانات در وضعیت جنگی بود. برگزاری امتحانات غائی پایه های یازدهم و دوازدهم مقدمه برگزاری کنکور بود.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام اضافه کرد: یک لحظه تصور کنید اگر آموزش و پرورش موفق نمی شد امتحانات غائی پایه های یازدهم و دوازدهم را برگزار کند، وضعیت جمعیت داوطلبان سال آینده کنکور چه معنایی پیدا می کرد. دشمن تلاش زیادی داشت که بوسیله فضای مجازی، دروغ و شایعه مانع برگزاری امتحانات شود. کار سنگین و دشواری بود و باید از شخص وزیر آموزش و پرورش تشکر کرد و با این حال برای رفع نقص ها هم کمک کرد.
وی خطاب به اعضای کانون تربیت اسلامی اظهار داشت: امیدوار هستم در کنگره بعدی، بجای این که من به اینجا بیایم و بگویم آموزش و پرورش مشکل دارد، درباره ی راه های درمان مشکلات آموزش و پرورش صحبت نماییم. چند مساله را برای شما مطرح می کنم که باید درباره ی آنها فکر کنید.
کنکور، شیرازه آموزش را از هم گسیخته است حدادعادل یکی از مسایل مهم آموزش و پرورش را موضوع کنکور دانست و اظهار داشت: مساله کنکور موضوع بسیار مهمی است و شیرازه آموزش را از هم گسیخته است. کنکور بر همه چیز اثر منفی گذاشته و سبب شده مدرسه معنای خودرا از دست بدهد. مدرسه، معلم، دانش آموز و امتحان باید باردیگر معنای واقعی خود را پیدا کنند.
وی ادامه داد: این مساله سبب شد در سال ۱۳۹۷ نامه رهبر انقلاب در شورایعالی انقلاب فرهنگی بررسی شود. شورا حدود دو سال در کمیسیون های مختلف درباره ی این مورد جلسه برگزار کرد و به این نتیجه رسید که معدل دانش آموز در مدرسه باید بنابراین کنکور او اثر داشته باشد؛ به این معنا که اگر دانش آموز در مدرسه درس خوانده و معدل خوبی داشته باشد، مدرسه به او کمک نماید و اگر درس نخوانده باشد، این مورد به ضرر او تمام شود تا انگیزه ای برای جدی گرفتن درس مدرسه ایجاد شود و مدرسه باردیگر معنای واقعی خودرا پیدا کند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام اضافه کرد: ما در شورایعالی انقلاب فرهنگی به این مورد رای دادیم، اما درسه چهار سال قبل عوامل آشکار و پنهانی کوشیده اند مانع اجرای این مصوبه شوند. من با برخی نمایندگان مجلس که بدنبال عملی نشدن این مصوبه بودند، ساعت ها نشستم، بحث کردم و خواهش کردم، چونکه این مورد خیلی مهم است.
عدالت آموزشی با آباد کردن چند شهر محقق نمی شود حدادعادل در ادامه عدالت آموزشی را یکی دیگر از دغدغه های مهم آموزش و پرورش دانست و اظهار داشت: ایران آباد نخواهد شد مگر این که همه جای ایران آباد شود. اگر یک نقطه را آباد نماییم و بقیه مناطق را فراموش نماییم، نتیجه آن ایجاد حاشیه نشینی در اطراف شهرهای بزرگ خواهد بود.
وی ادامه داد: باید نسبت به دورترین و محروم ترین نقاط کشور هم همان اندازه احساس مسئولیت داشته باشیم که نسبت به بچه ها و خانواده های خود داریم.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ضمن اشاره به تجربه حضور خود در سیستان و بلوچستان اظهار داشت: حدود ۱۵ سال پیش به بلوچستان رفتیم. آنجا وضعیت به شکلی بود که برخی خردسالان حتی از ابتدائی ترین آداب زندگی اطلاع نداشتند. این مورد را خدمت مقام معظم رهبری هم مطرح کردم.
وی اضافه کرد: مرحوم پرورش اهمیت زیادی برای آموزش و پرورش در بلوچستان قائل بود. در اواخر دوران مسئولیت خود هم نسبت به این مساله توجه ویژه داشت. در همان منطقه، نیرو های مؤمن، باسواد و مدیر از تهران و دیگر نقاط کشور رفتند و در آنجا خدمت کردند و امروز از همان بچه ها دانشجوی پزشکی تربیت شده اند و تعدادی از آنها در آینده به منطقه خود بازمی گردند.
حدادعادل اضافه کرد: در مدت چند سال توانستیم معلم بومی از خود مردم همان منطقه تربیت نماییم و آنها در همان محل مشغول بکار شدند. قبل از آن، هر معلمی که از جای دیگری می رفت، شرایط برایش دشوار بود؛ اما وقتی معلم از خود منطقه تربیت شد، ماندگاری و خدمت رسانی هم بیشتر شد. امروز هم شاید حدود ۱۰ سال است که معلمان برخی مناطق از میان دانش آموختگان همان مدارس انتخاب می شوند. این همان معنای عدالت آموزشی است.
تربیت معلم باید جدی گرفته شود وی تربیت معلم را از دیگر مسایل اساسی آموزش و پرورش مطرح کرد و اظهار داشت: زمانی که رئیس مجلس بودم، به برخی مصوبات مجلس که قرار بود افراد بدون ضابطه و به طور گسترده وارد آموزش و پرورش شوند، رای نمی دادم، چونکه اعتقاد نداشتم این کار درست است.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد: همه چیز آموزش و پرورش حول محور معلم است. اگر بخواهم یک مثال عامیانه بزنم، معلم مانند راننده برای ماشین است. اگر ماشین خوبی در اختیار راننده بد قرار دهید، تصادف می کند و ممکنست هم ماشین و هم مسافران را از بین ببرد؛ اما اگر راننده خوبی داشته باشید، حتی با وجود برخی مشکلات، می تواند با احتیاط و مهارت مسیر را طی نماید.
وی ادامه داد: اگر ساختمان مدرسه، آزمایشگاه، کتاب و امکانات مشکل داشته باشد، اما معلم قابل و شایسته داشته باشیم، این معلم بالاخره می تواند دانش آموز را به مقصد برساند. البته چه بهتر که ساختمان خوب، لابراتوار مجهز، کتابخانه مناسب، مقررات درست و روشهای آموزشی صحیح هم در کنار معلم خوب وجود داشته باشد؛ اما اگر معلم شایسته نباشد، همه این امکانات هم نمی تواند مشکل را حل کند.
حدادعادل اظهار داشت: بدین سبب تربیت معلم مساله ای اساسی است.
وی ادامه داد: باید مراقب باشید که تشکل ها فقط با همان افرادی که از روز اول دور هم جمع شده اند، ادامه پیدا نکنند. در خیلی از تشکل ها دیده ام که عده ای با هم دوست و آشنا و رفیق هستند و به همان شکل ادامه می دهند، اما این شیوه درست نیست.
حدادعادل تاکید کرد: باید به فکر آینده باشید، امثال خودتان را پیدا کنید و جوانان متدین را که وارد عرصه شده اند، دعوت کنید تا در فعالیتهای تشکل حضور داشته باشند و رشد کنند. باید چهره سالخوردگی را از تشکل خود بگیرید و تلاش کنید جلوه سنی تشکل متناسب با جلوه طبیعی جامعه باشد.
وی اظهار داشت: این نکته مهمی است که من در تشکل های مختلف دیده ام؛ گاهی عده ای به علت دوستی و آشنایی سالهای قبل، همینطور کنار یکدیگر می مانند و کمتر به فکر نسل بعدی هستند. باید از این مساله پرهیز کرد و برای آینده تشکل، نیروی جوان تربیت کرد.
1405/06/21
11:42:12
0.0 / 5
4
تگهای خبر: آموزش , آموزشی , انرژی , بازار
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان بازارمقاله در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۳
بازار مقاله MarketDoc
جدیدترین ها