پایش مدارس کم جمعیت در کشور

پایش مدارس کم جمعیت در کشور به گزارش بازار مقاله، سخنگوی وزارت آموزش وپرورش، اظهار داشت: اخیراً تعداد مدارس دارای جمعیت پایین را پایش یک سال و نیمه انجام دادیم.


بازار مقاله به نقل از خبرنگاران جوان: علی فرهادی، در آئین راه اندازی سامانه تجهیزات، سیستم گرمایشی و سرمایشی و پنل های خورشیدی مدارس، اظهار داشت: هیچ کدام از مدیران وزارت آموزش و پرورش بر مبنای وظیفه و چارت سازمانی خدمت نمی کنند؛ بلکه در حد توان خدمت می کنند.
وی اضافه کرد: هیچ گونه نگاه منفعتی و مادی در میان مدیران آموزش و پرورش نیست. فرهنگ نظام تعلیم وتربیت به نحوی است که آموزش و پرورش مسجد انقلاب است و اگر کار خویش را به درستی انجام ندهد با مشکلاتی مواجه می شویم. در روزهای جنگ آموزش و پرورش پشتیبان جنگ، هلال احمر و کادر درمان بود و آموزش را متوقف نکرد.
سخنگوی وزارت آموزش و پرورش اضافه کرد: مدارس تولید شده به همت سازمان نوسازی مدارس به نسبت عدد با متولیان دیگر قابل قیاس نیست. نقطه ضعف ما در نظام آموزش و پرورش این بود که نتوانسته بودیم شبکه های خوب خویش را به هم متصل نماییم. عواملی در آموزش و پرورش داریم تحت عنوان معلم، دانش آموز و فضا که اگر دقیق در شبکه ای مانیتور نشود حتما در ساماندهی گرفتار مشکل می شود.
فرهادی در ادامه تاکید کرد: اوایل سال ۱۴۰۴ سامانه ای را بی سروصدا تحت عنوان سامانه پرداخت حقوق تحت وب را در آموزش و پرورش بالا آوردیم. هم اکنون فایل اکسل تولید نمی شود؛ بلکه سامانه حقوق ما از احکام کارگزینی احصا می شود و جمع آوری حقوق هم اکنون کمتر از سه روز به انجام می رسد. این سامانه مقرر است به سامانه تحت وب ابلاغ تدریس معلمان و محل استقرار مدرسه متصل شود. بیشتر از ۱۰۰ هزار کد آموزشی و پرورشی را در سال ۱۴۰۳ حذف کردیم. این کد های غیرواقعی متصل به فضا نبودند.
وی با اعلان اینکه اخیراً تعداد مدارس دارای جمعیت پایین را پایش یک سال و نیمه انجام دادیم، اظهار داشت: متوجه شدیم در یک روستای کوچک دو واحد آموزشی و چه بسا سه واحد داریم درحالی که باید یک واحد باشد. در یک هنرستانی یک سالن ورزشی داشتیم که مکان آن در همان هنرستان بود؛ اما کد مجزا برای آن تعریف شده بود؛ بنابراین اتصال سامانه ها برای احصا آمار دقیق مهم می باشد. کد واحد آموزشی غیرفعال داشتیم و ممکن بود یک معلمی را در این کد ها ابلاغ زد و مشکل ایجاد شود. هم اکنون ابلاغ معلم بدون فضای مشخص نداریم. خلاصه اینکه در ایام جنگ آموزش و پرورش پشتیبان جنگ، هلال احمر و کادر درمان بود و آموزش را متوقف نکرد.
سخنگوی وزارت آموزش و پرورش افزود: مدارس ساخته شده به همت سازمان نوسازی مدارس به نسبت عدد با متولیان دیگر قابل مقایسه نیست. این کد های غیرواقعی متصل به فضا نبودند.
وی با اشاره به اینکه اخیراً تعداد مدارس دارای جمعیت پایین را پایش یک سال و نیمه انجام دادیم، عنوان کرد: متوجه شدیم در یک روستای کوچک دو واحد آموزشی و چه بسا سه واحد داریم درحالی که باید یک واحد باشد.

منبع:

1405/05/31
10:19:51
0.0 / 5
14
تگهای خبر: آموزش , بال , تولید , دانش
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان بازارمقاله در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۳
بازار مقاله MarketDoc
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

marketdoc.ir - حقوق مادی و معنوی سایت بازار مقاله محفوظ است

بازار مقاله

فروش مقالات و کتب علمی
بازار مقاله، مرجعی برای محققان و دانشجویان، با عرضه مقالات و کتب علمی باکیفیت و قیمت مناسب.