پرداخت پاداش پایان خدمت ۳۰ هزار بازنشسته فرهنگی
بازار مقاله: وزیر آموزش وپرورش از پرداخت ۲۰ همت به عنوان پاداش پایان خدمت به ۳۰ هزار بازنشسته فرهنگی آگاهی داد.
- علیرضا کاظمی ضمن اشاره به شرایط سخت مالی کشور، درباب پرداخت مطالبات فرهنگیان اظهار داشت: به نسبت گذشته که سال ها و ماه ها منتظر پرداخت حق التدریس، حق الزحمه امتحانات و پاداش پایان خدمت بازنشستگان می ماندیم، امسال پاداش پایان خدمت بازنشستگان طی یک مرحله پرداخت گردید. این مساله اتفاق خوبی است آن هم باتوجه به شرایط فعلی کشور که شرایط سختی است.
وی با بیان اینکه پاداش پایان خدمت همیشه یکسال بعد آنهم از مهر سال آینده در ماه های آذر، دی و بهمن و در قالب سه قسط پرداخت می شد، اظهار داشت: امسال با همکاری وزیر اقتصاد، پاداش ۳۰ هزار بازنشسته با اعتبار ۲۰ همت در یک قسط و در کوتاه ترین زمان پس از بازنشستگی آنها، پرداخت گردید.
وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه ۴۵ مورد از پرداختی ها به فرهنگیان به روز شده است اضافه کرد: به طوریکه حق الزحمه امتحانات زودتر پرداخت می شود و یا سرانه مدارس شبانه روزی و همین طور آمد و شد ها نیز بموقع صورت می گیرد که همه اینها نتیجه انسجام تیمی در وزارت آموزش و پرورش و در عرصه اداری ـ مالی و تعامل وزارتخانه با سازمان برنامه و بودجه است که قدردان هستیم.
کاظمی اظهار داشت: اگر در این دو سال چالش جدی نداشته ایم به علت توجه رئیس جمهوری به حوزه آموزش و پرورش است که به عنوان موفقیت خوب دولت به حساب می آید که امیدواریم این شرایط استمرار یابد.
منبع: مهر
منبع: بازار مقاله
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان بازارمقاله در مورد این مطلب