با امضای تفاهم نامه سه جانبه همزمان با هفته پژوهش و فناوری؛
زیست بوم فناوری و نوآوری غذای سالم کلید خورد
به گزارش بازار مقاله، با امضای تفاهم نامه سه جانبه بین مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی و پارک علم و فناوری خراسان رضوی، زیست بوم فناوری و نوآوری غذای سالم همزمان با هفته پژوهش و فناوری شروع به کار کرد.
به گزارش بازار مقاله به نقل از ایسنا، دکتر سید محمد علی رضوی، رییس مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در مورد راه اندازی این زیست بوم، اظهار داشت: زیر ساخت های این شبکه متشکل از پارک های علم و فناوری، مراکز تحقیقاتی و پژوهشی شامل شبکه ملی پژوهش و فناوری علوم و صنایع غذایی، شهرداری، شهرک های صنعتی، بخش خصوصی، شرکت های دانش بنیان، نهادهای مالی، شرکت های فناور و دارای توانمندی تحقیق و توسعه و تشکل های مرتبط می باشد.
وی به اهداف راه اندازی این زیست بوم اشاره و اشاره کرد: شناخت اولویت های کلان کشور در زمینه ایمنی و امنیت غذایی و تبدیل شدن به بازوی علمی عملیاتی اجرای سیاست های کلان کشور، ارائه خدمات فناورانه و دانش بنیان از جانب زیست بوم به واحدهای صنایع غذایی، راه اندازی پردیس های تخصصی حوزه صنعت غذا در راستای ایجاد زنجیره ارزش، ایجاد ارتباط با مراکز صنعتی و توانمند جهت انتقال یافته های فناورانه به صنعت غذای کشور، جلوگیری از موازی کاری در اجرای پژوهش های کاربردی و استفاده از ظرفیت دانشی زیست بوم از اهداف ایجاد این زیست بوم به شمار می روند.
رضوی افزود: شبکه سازی بین بازیگران اصلی زیست بوم نظیر مراکز پژوهشی، شرکت های دانش بنیان، صنعت غذا و مراکز فناوری دیگر ارگان های مشورتی با هدف استفاده از ظرفیت آنها در توسعه زیست بوم و ایجاد فضای همکاری در تدوین نیازها، محصولات اولویت دار دانش بنیان مطابق با سند آمایشی سرزمین، استفاده بهینه از ظرفیت های خالی بخش صنایع غذایی، پروژه یابی برای هدایت سرمایه گذاری و ایجاد زنجیره ارزش افزوده بمنظور کارآمد کردن رویه های تولید، تامین و عرضه محصولات صنایع غذایی و نیز تسهیل حضور شرکت های توانمند دانش بنیان در بخش های مختلف صنایع غذایی با هدف کیفی سازی و توسعه بازار محصول از دیگر اهداف راه اندازی زیست بوم فناوری و نوآوری غذای سالم به شمار می روند.
رییس مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در مورد متقاضیان داخلی عضویت در این زیست بوم، اظهار داشت: وزارتخانه های "علوم، تحقیقات و فناوری"، "صنعت، معدن و تجارت"، "بهداشت، درمان و آموزش پزشکی" و جهاد کشاورزی و نیز شرکت های دانش بنیان، صنعت غذا، عموم مردم، وزارت دفاع و پدافند غیر عامل، واردکنندگان و صادرکنندگان مواد غذایی، دامپزشکی، سازمان های نظارتی و بازرسی و سایر موارد متقاضیان داخلی حضور در این زیست بوم هستند.
به نقل از روابط عمومی مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، وی همین طور اضافه کرد: صادرکنندگان، سازمان گمرک، ISO و سایر موارد متقاضیان خارجی زیست بوم فناوری و نوآوری غذای سالم را می سازند.
منبع: marketdoc.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان بازارمقاله در مورد این مطلب