اثبات مضرات نانوذرات مورد استفاده در بسته بندی غذا

اثبات مضرات نانوذرات مورد استفاده در بسته بندی غذا بازار مقاله: محققان می گویند استفاده از نانوذرات در بسته بندی انواع غذا توانایی بدن برای جذب مواد مغذی را می كاهد.



به گزارش بازار مقاله به نقل از نیواطلس، این امر یك بار دیگر ثابت می كند كه میل كردن غذای تازه و غیربسته بندی شده بهترین روش برای دریافت حداكثر میزان مواد مغذی از هر منبع غذایی است.
بررسی های انجام شده توسط محققان دانشگاه بینگهمتون حاكی می باشد نانوذرات حاوی اكسید روی كه به صورت گسترده در صنعت بسته بندی مواد غذایی به كار می روند سبب می شوند كه سلول های روده انسان نتوانند مواد مقوی موجود در انواع غذا را به خوبی دریافت و جذب كنند.
علت استفاده از اكسید روی در صنعت بسته بندی مواد غذایی خواص ضدمیكروبی آنهاست. از این ماده به خصوص برای بسته بندی غذاهای كنسروی استفاده می گردد. تاكنون تصور می شد این ماده كاملا بی خطر و سالم می باشد، اما حالا مشخص شده كه این تصور درست نیست.
تحقیقات محققان بر روی ذرت، ماهی تن، مارچوبه و مرغ بسته بندی شده با استفاده از اكسید روی این مدعا را به اثبات رسانده است. در بعضی موارد میزان روی مورد استفاده برای بسته بندی این مواد ۱۰۰ برابر بیشتر از میزان مجاز و قابل قبول بوده كه جذب پروتئین توسط بدن را به میزان زیادی كاهش داده و بنابراین باید در استفاده از آن در صنعت بسته بندی انواع غذاها تجدید نظر شود.

1397/01/24
14:52:31
5.0 / 5
4586
تگهای خبر: محقق
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۱
بازار مقاله MarketDoc
marketdoc.ir - حقوق مادی و معنوی سایت بازار مقاله محفوظ است

بازار مقاله

فروش مقالات و کتب علمی