آموزش برنامه نویسی به پایه هفتم، هشتم، نهم و دهمی ها

آموزش برنامه نویسی به پایه هفتم، هشتم، نهم و دهمی ها محمودزاده گفت: در حال برنامه ریزی چهار نوع دوره آموزشی برای همکاران مدارس غیردولتی هستیم.



- احمد محمودزاده درباره ی دوره های آموزشی درنظر گرفته شده برای معلمان و دانش آموزان مدارس غیردولتی اظهار داشت: درحال برنامه ریزی چهار نوع دوره آموزشی برای همکاران مدارس غیردولتی هستیم که قسمتی از آنها درحال اجرا و قسمتی دیگر در مرحله برنامه ریزی قرار دارد.
وی با اعلان اینکه یکی از دوره ها، دوره های توانمندسازی داخل مدرسه ای است که برای مدارس مجتمعی و شعبه ای طراحی شده است، اضافه کرد: دوره دوم صلاحیت حرفه ای معلمان است بگونه ای که برای صدور کارت صلاحیت حرفه ای، معلمان باید دوره هایی را بگذرانند. در تعدادی استان ها تا حالا ۱۲۰ ساعت از این دوره ها اجرا شده و بتدریج تا ۳۶۰ ساعت ادامه خواهد یافت.
رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت های مردمی وزارت آموزش و پرورش، دوره سوم را آموزش هوش مصنوعی عنوان نمود و افزود: این دوره ها در پنج قطب کشور اجرا می شود که قطب اول فعالیت خویش را شروع کرده است. در این مرحله، ۴۰ هزار معلم و حدود ۲۰۰ هزار دانش آموز از برنامه ها بهره مند می شوند.
محمودزاده با اشاره به مرحله اول آموزش و یادگیری هوش مصنوعی و برنامه نویسی اظهار داشت: این فاز برای استانهای تهران، شهرستان های تهران، البرز، سمنان، مازندران، مرکزی، قم و قزوین طراحی شده و در سه محور «آشنایی با مفاهیم پایه و زبان برنامه نویسی پایتون»، «آموزش کاربردی هوش مصنوعی» و «توسعه نرم افزار و رقابت نهایی» اجرا می شود تا فراگیران به مهارت های علمی و تخصصی در این عرصه دست یابند. افتتاحیه قطب دوم نیز طی روز های آینده برگزار می شود.
وی با اعلان اینکه در مجموع ۲۰۰ هزار معلم و یک میلیون دانش آموز تحت آموزش قرار می گیرند، اضافه کرد: این دوره ها ویژه دانش آموزان پایه های هفتم، هشتم، نهم و دهم است.
رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت های مردمی وزارت آموزش وپرورش با تکیه بر این که توانمندسازی معلمان مدارس غیردولتی در عرصه هوش مصنوعی یکی از برنامه های جدی این سازمان است، اظهار داشت: معلمان با فراگیری کاربرد های هوش مصنوعی در آموزش می توانند پاسخگوی نیاز های نسل جوان و پویای امروز باشند.
او در آخر اضافه کرد: دوره چهارم درنظر گرفته شده شامل دوره های تخصصی است که با همکاری معاونت های آموزش ابتدایی و متوسطه و در قالب طرح های «توانا» و «شمیم» اجرا خواهد شد.
منبع: ایسنا


منبع:

1404/10/12
15:07:52
5.0 / 5
6
تگهای خبر: آموزش , علم , مهارت , نرم افزار
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان بازارمقاله در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۱
بازار مقاله MarketDoc
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

marketdoc.ir - حقوق مادی و معنوی سایت بازار مقاله محفوظ است

بازار مقاله

فروش مقالات و کتب علمی
بازار مقاله، مرجعی برای محققان و دانشجویان، با عرضه مقالات و کتب علمی باکیفیت و قیمت مناسب.