قهرمانی دانشگاه فرهنگیان در مسابقات ملی مناظره دانشجویان استان سمنان
بازار مقاله: سمنان فینال سیزدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران در استان سمنان با رقابت دو تیم دانشگاه فرهنگیان پردیس الزهراء سمنان و دانشگاه علوم پزشکی سمنان در جهاددانشگاهی استان سمنان اجرا شد.
رئیس جهاددانشگاهی استان سمنان، شنبه ۱۱ اسفند، در آئین اختتامیه این مسابقات اظهارکرد: مرحله استانی سیزدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویی با حضور ۱۶ تیم از دانشگاه های استان به میزبانی جهاددانشگاهی استان سمنان از ۲۹ بهمن ماه شروع شده بود و امروز مناظره پایانی و فینال این دوره از مسابقات برگزار شد.
علی منصفی راد اضافه کرد: ۱۶ تیم از دانشگاه های سراسر استان شامل جهاددانشگاهی استان، دانشگاه سمنان، دانشگاه علوم پزشکی سمنان، دانشگاه فرهنگیان پردیس الزهرا و پردیس شهید رجایی، دانشگاه پیام نور، دانشگاه فضیلت و دانشگاه ملی مهارت در این دوره از مسابقات به رقابت پرداختند.
وی افزود: فرهنگ مناظره و گفتگو برای ارائه، تبیین و دفاع از عقیده و نظر در نزد دیگران مساله ای است که در جامعه بخصوص قشر دانشجو بسیار حائز اهمیت می باشد و از جانب مقام معظم رهبری هم برای برگزاری کرسی های آزاد اندیشی و فراهم نمودن بستری مناسب جهت توسعه گفتمان انقلاب در میان جوانان تاکید شده است، چون که دانشجویان، قشر آینده ساز جامعه هستند و باید بیاموزند چگونه از ابعاد مختلف به طرح عقیده و نظر خود بپردازند و با پژوهش و مطالعه، علل و شواهد سنجیده جمع آوری کنند.
رئیس جهاددانشگاهی استان سمنان افزود: مسابقات ملی مناظره دانشجویان هر ساله با شعار «مناظره؛ فرصتی برای یادگیری» به همت سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی در دانشگاه های سراسر کشور برگزار می گردد و خوشبختانه سال جاری هم این رویداد با حضور دانشگاه های استان برگزار شد.
منصفی راد هدف از برگزاری این مسابقات را فراهم کردن بستری جهت کمک به توسعه فرهنگ گفتگو برشمرد و اضافه کرد: انشاءالله با حمایت های استانداری سمنان و همه دستگاههای مرتبط و دانشگاه های اصلی و بزرگ استان، در دوره های بعدی شاهد حضور تیم های بیشتر دانشجویی در این مسابقات مناظره باشیم، و دانشگاه ها از ظرفیت ها و توانمندی های خود به رونق این مسابقات مناظره در استان کمک کنند.
تمجید از عملکرد جهاددانشگاهی در برگزاری مناظره های دانشجویی
سرپرست دفتر امور سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری سمنان هم در این مراسم از تلاش ها و فعالیتهای جهاددانشگاهی استان سمنان برای برگزاری مسابقات مناظره دانشجویان و فراهم کردن بستر گفتمان آزاد دانشجویی با حضور دانشگاه های استان قدردانی نمود.
ابراهیم رستمی فر اظهار داشت: دولت جدید با حضور دکتر پزشکیان و شعار وفاق ملی زمینه و بستر خوبی را برای برگزاری کرسی های آزاد اندیشی و گفتمان های دانشجویی در حوزه های مختلف سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی فراهم نموده است.
وی افزود: برگزاری چنین رویدادهایی با حضور بیشتر دانشجویان و بحث و گفتگو پیرامون مسایل مختلف جامعه، می تواند برای حل مسایل و مشکلات راهگشا باشد و به پویایی و توسعه علمی دانشجویان هم کمک شایانی می کند.
به گزارش بازار مقاله به نقل از ایسنا سمنان، در مسابقه فینال این دوره از مسابقات که با حضور سرپرست دفتر امور سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری سمنان، رئیس جهاددانشگاهی استان سمنان، رئیس دانشگاه فرهنگیان سمنان و برخی از دانشجویان برگزار شد، تیم دانشگاه فرهنگیان پردیس الزهراء سمنان توانست مقام اول این دوره از مسابقات را کسب کند و به عنوان نماینده استان سمنان به مرحله کشوری این دوره از مسابقات اعزام می شود.
منبع: marketdoc.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان بازارمقاله در مورد این مطلب