ناسا فاش كرد؛

تلسكوپ فضایی تس از هدف خود پیشی گرفت

تلسكوپ فضایی تس از هدف خود پیشی گرفت ماهواره نقشه بردار فراخورشیدی گذران ناسا که به اختصار ˮتسˮ(TESS) نامیده می شود، تا حالا بیش از 2200 سیاره احتمالی را پیدا کرده که تا همینجا هم از هدف اصلی خود فراتر رفته است.


به گزارش بازار مقاله به نقل از ایسنا و به نقل از انگجت، ماهواره نقشه بردار فراخورشیدی گذران(TESS) متعلق به ناسا به آسانی اهداف خودرا پشت سر گذاشت.
ناسا فاش کرده است که این تلسکوپ فضایی از زمان شروع ماموریت خود در سال ۲۰۱۸ تا حالا بیش از ۲۲۰۰ سیاره بالقوه را شناسایی کرده است. صدها سیاره از این میان، سیاره های کوچکی هستند و تعدادی از آنها می توانند جهان هایی سنگی باشند که بیشتر شبیه به زمین هستند. البته لزوما قابل سکونت نیستند.
در ابتدا انتظار می رفت ماهواره "تس" طی دو سال اول فعالیت خود ۱۶۰۰ سیاره را پیدا کند.
تعدادی از این اکتشافات بدون شک غیرمعمول هستند. بعنوان مثال سیاره سنگی موسوم به "TOI-۷۰۰ d" تنها ۱۰۰ سال نوری با ما فاصله دارد. سیاره "LHS ۳۸۴۴ b" یک "ابرزمین داغ" با یک مدار ۱۱ ساعته بسیار نزدیک به خورشید خود است. سیاره "TOI ۱۶۹۰ b" بازمانده ای نادر از یک ستاره غول سرخ است که سیارات را در مدار خود غوطه ور می کند، در صورتیکه بنظر می رسد سیاره "TOI ۸۴۹ b" یک غول گازی است که یا جو خودرا از دست داده یا هیچ گاه آنرا نداشته است.
ماهواره نقشه بردار فراخورشیدی گذران که به اختصار "تس"(TESS) نامیده می شود، یک تلسکوپ فضایی ساخت ناسا است که در تاریخ ۱۹ آوریل سال ۲۰۱۸ میلادی به فضا پرتاب شد. هدف "تس" جستجوی سیاره های فراخورشیدیِ بیشتر در فضایی ۴۰۰ برابر پوشش ماموریت "کپلر" با بهره گیری از روش گذر است که در کهکشان های دیگر خصوصاً در مدار ستاره های پر نور اطراف خودشان در فاصله ای که امکان حیات در آن وجود داشته باشد، قرار دارند. در مقایسه با حدود ۳۸۰۰ سیاره فراخورشیدی که تا حالا پیدا شده، انتظار می رود که این فضاپیما موفق به یافتن بیش از ۲۰ هزار سیاره دیگر شود.
هدف ماموریت "تس" در اولین مرحله تمرکز بر درخشان ترین ستارگان نزدیک به زمین جهت بررسی آثار گذر سیاره های فراخورشیدی در پیرامون آنها در طول دو سال بود. پروژه "تس" از مجموعه ای از دوربین های گسترده برای انجام یک بررسی همه جانبه استفاده می نماید. با بهره گیری از "تس" ممکنست توده، اندازه، تراکم و مدار یک گروه بزرگ از سیارات کوچک، همچون نمونه ای از دنیاهای سنگی در مناطق قابل سکونت ستارگان میزبان مطالعه شود. "تس" اهداف اولیه را برای تسلط بیشتر توسط تلسکوپ فضایی "جیمز وب" و دیگر تلسکوپ های فضایی و زمینی در آینده عرضه خواهد کرد.
تضمینی نیست که همه یافته های "تس" مورد بررسی و موشکافی قرار گیرد. تا حالا فقط ۱۲۰ سیاره از این ۲۲۰۰ سیاره تأیید شده است و ناسا بر روی فضاپیماهای آینده مانند تلسکوپ فضایی "جیمز وب" تمرکز کرده است تا سیارات بالقوه بیشتری را با جزئیات بیشتر مطالعه کند.



1400/01/09
13:43:09
5.0 / 5
1205
تگهای خبر: دوربین , فضا , مطالعه , ناسا
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۳
بازار مقاله MarketDoc
marketdoc.ir - حقوق مادی و معنوی سایت بازار مقاله محفوظ است

بازار مقاله

فروش مقالات و کتب علمی