تفكیك هتل ها برای پذیرش بیماران كرونایی

تفكیك هتل ها برای پذیرش بیماران كرونایی به گزارش بازار مقاله رئیس جامعه هتل داران با بیان اینكه هتل های غیر دولتی برای نقاهتگاه شدن بیماران كرونایی پیش قدم شوند، اظهار داشت: هتل های ویژه بیماران كرونایی از سایر هتل ها تفكیك می شوند.


در روزهای گذشته در جهت درخواست وزیر بهداشت در خصوص نقاهتگاه شدن برخی از هتل های کشور برای بیماران کرونا و کادر پزشکی کشور، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی از آمادگی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای اجاره هتل های درجه یک، دو و سه بعنوان نقاهتگاه بیماران کرونایی و استقرار کادر پزشکی اطلاع داد.
علی اصغر مونسان، بر رعایت شیوه نامه های بهداشتی ابلاغی و پیگیری جدی در پایش و بازرسی از اماکن گردشگری و اقامتی برای اجرای این دستورالعمل ها تاکید کرد.
وی ضمن اشاره به درخواست سعید نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در مورد اجاره هتل های درجه یک، دو و سه و اماکن اقامتی در استان ها بعنوان نقاهتگاه بیماران کرونایی و استقرار کادر پزشکی، خاطرنشان کرد: این مورد قبلا در جلسه هیئت دولت و ستاد ملی مقابله با کرونا مطرح شده بود. وزارت بهداشت برای اجاره و پرداخت اجاره بهای این اماکن آمادگی دارد.
به این ترتیب مدیران کل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی می توانند با بیان هرچه سریع تر این مورد به هتل ها و اقامتگاه ها در استان ها، لیست هتل های درجه یک، دو و سه را که به این امر علاقه مند هستند در اختیار وزارتخانه قرار دهند تا اسامی هتل ها به وزارت بهداشت اعلام گردد و دانشگاه های علوم پزشکی هر شهر برای انعقاد قرارداد با هتل ها اقدام نمایند.
جمشید حمزه زاده رئیس جامعه هتل داران در گفت و گو خبرنگار ایرنا با بیان این که هتل داران کشور هم آماده کمک به ریشه کن کردن بیماری کرونا هستند، اظهار داشت: البته الزامی برای هتل داران وجود ندارد و آنهایی که علاقمند باشند می توانند به این فهرست وارد شوند.
وی با بیان اینکه این کار استانی است و هر شهری شرایط خاص خودش را دارد، اظهار داشت: بر مبنای نیاز وزارت بهداشت هتل ها در اختیار وزارت بهداشت قرار می گیرد و البته هتلی که در اختیار این گروه قرار می گیرد به صورت صدرصد به این افراد اختصاص خواهد یافت و بطور قطع پذیرش توریست در آن صورت نمی گیرد.
حمزه زاده با بیان اینکه به صورت رسمی بیشتر از ۲۰۰ هتل و بیشتر از هزار اقامتگاه غیر خصوصی در کشور وجود دارد، اظهار داشت: بطور قطع تعداد قابل توجهی از این هتل ها و اقامتگاه ها می توانند در این امر پیشگام شوند.
وی اظهار داشت: ما در حال پرس و جو از هتل ها برای فهمیدن میران علاقمندی شان در مشارکت در این طرح هستیم و بعد از آن این لیست را در اختیار وزارت بهداشت قرار می دهیم. البته مسئله زمان بر است چونکه باید نحوه پرداخت هزینه ها از سوی وزارت بهداشت مشخص شود. همینطور موضوعی که قابل طرح و بررسی است نحوه رسیدگی به این بیماران است.
حمزه زاده اظهار داشت: کارکنان هتل ها فقط نحوه رعایت شیوه نامه های بهداشتی در مراکز اقامتی را آموزش دیده اند و چگونگی مراقبت با بیماران کرونایی را نمی دانند بطور قطع در موارد مشابه احتیاج به گفت و گو با وزارت بهداشت وجود دارد. که شاید نیاز باشد بخشی از کادر درمان در این مراکز حضور پیدا کنند.
شیوع کرونا از سال قبل خسارت جبران ناپذیری به همه صنعت ها و مشاغل زده است. شاید گردشگری یکی از صنایعی بود که بیشترین خسارت را دیده است. گردشگری ایران هم همانند دیگر کشورها صدمه زیادی دیده است. خیلی از کشورها تبدیل هتل ها به نقاهتگاه بیماران کرونایی را آغاز و تجربه کرده اند. حالا بر مبنای دستورات مدیران مربوط ایران هم بعضی از هتل ها در اختیار کادر درمان و یا بیماران کرونایی که دوره اصلی درمان را گذرانده اند و احتیاج به مکانی برای استراحت و درمان ها پایانی را دارند، قرار می گیرد.



منبع:

1399/08/27
13:11:27
5.0 / 5
1022
تگهای خبر: آموزش , پزشك , پزشكی , دانشگاه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۲
بازار مقاله MarketDoc
marketdoc.ir - حقوق مادی و معنوی سایت بازار مقاله محفوظ است

بازار مقاله

فروش مقالات و کتب علمی