گاز بدبوی سمی، شاخص وجود حیات در دیگر سیارات

گاز بدبوی سمی، شاخص وجود حیات در دیگر سیارات بازار مقاله: بر خلاف تصور عمومی وجود گازهایی مانند اكسیژن و متان تعیین كننده وجود حیات در دیگر سیاره ها نیست و گازی بدبو و سمی به نام فسفین شاخص اصلی دراین زمینه است.



به گزارش بازار مقاله به نقل از دیجیتال ترندز، بررسی های پژوهشگران دانشگاه ام آی تی نشان میدهد گاز بی رنگ فسفین بر خلاف گازهایی مانند متان و اكسیژن تنها به سبب تحولات بیولوژیك و نه تحولات زمین شناسی به وجود می آید و پس شناسایی آن در دیگر سیاره ها عامل قطعی وجود حیات در آنهاست.
فسفین، گازی با فرمول شیمیایی نادر پی اچ ۳ است كه البته به مقدار اندك در جو كره زمین هم وجود دارد. گاز مورد اشاره بسیار سمی نیز هست و با حمله به دستگاه تنفسی موجب مرگ می شود.
بررسی ها نشان میدهد گاز فسفین تنها در صورتی تولید می شود كه حیات غیرهوازی و غیروابسته به اكسیژن در منطقه ای وجود داشته باشد. این گاز به هیچ وجه به سبب واكنش شیمیایی یا ناهنجاری های زمین شناسی یا جغرافیایی به وجود نمی آید. گاز فسفین همیشه از فسفر به دست می آید و پروسه این تبدیل بدون وجود عناصر زنده و در حال حیات رخ نمی دهد.
ستاره شناسان با عمل به این مساله قصد دارند از تلسكوپ جدید جیمز وب برای شناسایی این گاز در فضا استفاده كنند و از این طریق احتمال حیات در دیگر سیاره ها را بررسی نمایند. بدین منظور نقاطی در فاصله ۱۶ میلیون سال نوری از كره زمین هم بررسی خواهند شد.


منبع:

1398/10/10
12:53:54
5.0 / 5
4187
تگهای خبر: پژوهش , دانشگاه , دستگاه , فرم
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۲
بازار مقاله MarketDoc
marketdoc.ir - حقوق مادی و معنوی سایت بازار مقاله محفوظ است

بازار مقاله

فروش مقالات و کتب علمی