نتیجه تحقیقات محققان نشان داد؛

اثر منفی چاقی بر باروری زنان، نتیجه اختلال در لانه گزینی جنین

اثر منفی چاقی بر باروری زنان، نتیجه اختلال در لانه گزینی جنین به گزارش بازار مقاله محققان به نتیجه رسیدند كه محصولات نهایی گلیكاسیون پیشرفته حاصل از چاقی بر باروری زنان تاثیر منفی می گذارد.



به گزارش بازار مقاله به نقل از مهر، چاقی و اضافه وزن در سراسر جهان فراگیر و رو به افزایش است. در كشورهای توسعه یافته بیشتر از ۶۰ درصد از زنان در سن باروری قبل از آنكه حاملگی را تجربه كنند گرفتار چاقی و یا اضافه وزن می شوند كه این مساله آنان را بیشتر در معرض ناباروری و مشكلات جفت در طول حاملگی قرار می دهد.
محیط رحم قبل از حاملگی نقش كلیدی در لانه گزینی جنین و حاملگی سالم دارد.
پروفسور جما ایوانس قائم مقام آزمایشگاه مدل سازی اندومتریوم در مركز سلامت حاملگی پژوهشگاه تحقیقات پزشكی هودسون، یكی از برندگان بیستمین كنگره و جشنواره رویان است كه طی پژوهشی به مقایسه سطح محصولات نهایی گلیكاسیون پیشرفته كه در افراد چاق سطح آن به صورت سیستماتیك بالا می رود در رحم زنان نابارور چاق و بارور لاغر پرداخته تا مشخص نماید آیا محصولات نهایی گلیكاسیون پیشرفته (AGEs) عملكرد بافت را تحت تأثیر قرار داده اختلالی در لانه گزینی و فعالیت طبیعی جفت بوجود می آورد یا خیر.
در این پژوهش اختلاف سطح AGEs در رحم در افراد نابارور چاق و بارور لاغر به وسیله الایزا اندازه گیری شده است. همینطور میزان بیان و محل قرارگیری گیرنده AGEs و NFkB در بافت اندومتر افراد چاق و لاغر به وسیله ایمنوهیستوشیمی ارزیابی شده است.
سلول های اپیتلیال اندومتر رحم، سلول های استرومایی اولیه انسان و سلول های تروفوبلاست در معرض شرایط رحم لاغر ( ۲۰۰۰ نانو مولار/مول لیزین) و رحم چاق (۸۰۰۰ نانومولار/ مول لیزین) قرار گرفته، سطح AGEs و p۶۵-NFkB (وسترن ایمنوبلات)، اتصال در لحظه، تقسیم، مهاجرت و تهاجم (بررسی در لحظه فعالیت سلول بر مبنای xCelligence)، دسیجوایی شدن (مورفولوژی سلول و میزان ترشح پرولاكتین) و استرس وارد بر شبكه اندوپلاسمی بررسی شده است.
در این پژوهش از هم كشتی سلول های اپی تلیال رحم و بلاستوسیت ها (اسفروئیدهای تروفواكتودرم) جهت بررسی میزان لانه گزینی در شرایط رحم زنان چاق و لاغر استفاده شده است.
نتایج این پژوهش نشان می دهد، سطح AGEs در حفره رحمی افراد چاق در مقایسه با افراد لاغر به شكل مفهوم داری بیشتر است و رنگ پذیری ایمنی برای AGEs، RAGE و NFkB در اندومتر افراد چاق در فاز تقسیمی چرخه جنسی بالاتر است.
سطح AGEs در رحم افراد چاق نشان دهنده روند فعال شدن NFkB در سلول های اپی تلیال رحم و محدود شدن میزان چسبندگی و تقسیم آنها در مقایسه با رحم افراد لاغر است. سطح AGEs در رحم افراد چاق، میزان دسیجوایی شدن سلول های اولیه استرومای اندومتر انسان و استرس شبكه اندوپلاسمی درون سلول ها را متأثر می سازد.
همچنین سطح عامل مورد اشاره در افراد چاق، اتصال اسفروئیدهای تروفواكتودرم به سلول های اپی تلیال اندومتر را كه با هورمون تیمار شده اند، محدود می سازد.
نتایج این پژوهش، یافته های بالینی كه پیشنهاد می كرد محیط رحم در زنان چاق كاركرد اندومتر را تحت تأثیر قرار داده سبب اختلال در لانه گزینی جنین و كاركرد درست جفت می شود، تأیید می كند.
به گزارش بازار مقاله به نقل از مهر، پروفسور جما ایوانس از كشور استرالیا رئیس آزمایشگاه بازسازی آندومتر در مركز بهداشت باروری در موسسه تحقیقات پزشكی هادسون استرالیا است. وی در سال ۲۰۰۸ موفق به دریافت دكترا از دانشگاه ادینبورگ شد. زمینه اصلی تحقیقات دكتر ایوانس بر روی درك چگونگی آماده شدن دیواره رحم در هنگام لانه گزینی جنین، و همینطور كنترل كننده های اصلی در ارتباط بین رحم و جنین، متمركز شده است.

1398/06/19
22:59:34
5.0 / 5
4717
تگهای خبر: پروفسور , پزشك , پزشكی , پژوهش
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۲
بازار مقاله MarketDoc
marketdoc.ir - حقوق مادی و معنوی سایت بازار مقاله محفوظ است

بازار مقاله

فروش مقالات و کتب علمی