توصیه جدید محققان؛

حشره بخورید تا سرطان نگیرید!

حشره بخورید تا سرطان نگیرید! بازار مقاله: تحقیقات جدید نشان داده است حشرات حاوی مقدار زیادی آنتی اكسیدان هستند و برای جلوگیری از مبتلاشدن به سرطان می توان از آنها استفاده نمود.


به گزارش بازار مقاله به نقل از تلگراف، بعد از انتشار تحقیقی جدید بزودی برای محافظت در مقابل مبتلاشدن به سرطان به افراد سفارش می شود مورچه و حشرات دیگر را بخورند. آزمایشات گروهی از دانشمندان دانشگاه رم در ایتالیا نشان داده است برخی بی مهرگان (مانند جیرجیرك و ملخ) حاوی غلظت بالایی از آنتی اكسیدان هستند. آنتی اكسیدان ها برای كاهش واكنش شیمیایی بدن كه رادیكال های آزاد تولید می كند، اهمیت زیادی دارد. بگفته دانشمندان وجود رادیكال های آزاد احتمال مبتلاشدن به سرطان را بیشتر می كند. علاوه بر آن تحقیقات نشان داده رادیكال های آزاد با خطر بالای مبتلاشدن فرد به بیماری های قلبی و دیابتی نیز مرتبط هستند. البته آنتی آكسیدان ها در طیف مختلفی از غذاها همچون میوه و سبزیجات وجود دارند. به هر حال كارشناسان مواد غذایی معتقدند با عنایت به تحقیق مذكور، شهروندان كشورهای غربی در دهه های آینده حشرات را به رژیم غذای خود اضافه می كنند. دانشمندان بعد از آسیاب كردن حشرات متوجه شدند غلظت آنتی اكسیدن در بعضی از آنها چند برابر آب پرتقال یا روغن زیتون است. پژوهش آنان نشان داد عصاره قابل حل در آب از كرم ابریشم و جیرجیرك دارای بیشترین مقدار ظرفیت آنتی اكسیدانی بودند. بطور دقیق عصاره قابل حل در آب این حشرات ظرفیت آنتی اكسیدانی ۵ برابر آب پرتقال داشت. در این میان ملخ، مورچه سیاه و شپشك آرد نیز حاوی بیشترین میزان پلی فنول ها بودند. وجود پلی فنول نیز یكی دیگر از روش های بررسی پتانسیل آنتی اكسیدانی است. عصاره محلول در چربی از كرم ابریشم، زنجره و كرم پروانه آفریقایی نیز ظرفیت آنتی اكسیدانی دو برابر روغن زیتون داشتند. این تحقیق در ژورنالFrontiers in Nutrition انتشار یافته است.


منبع:

1398/04/25
15:05:47
5.0 / 5
4364
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۴
بازار مقاله MarketDoc
marketdoc.ir - حقوق مادی و معنوی سایت بازار مقاله محفوظ است

بازار مقاله

فروش مقالات و کتب علمی